Ronde spiegels

Ronde spiegels kopen!

Ronde spiegels zijn trendy en hip! Je komt deze steeds vaker tegen in badkamers en toiletten, maar ook in het interieur zoals in de gang van een huis, of aan een wand in de kamer of eetkamer. Door de ronde vorm is de spiegel een sfeervol accessoire in je huis en komt deze op verschillende plekken goed tot zijn recht. Bij GlasBoertje kan je zelf je ronde spiegels (zonder lijst) samenstellen en bestellen. Je bent dus niet gebonden aan standaard afmetingen, kleuren spiegelglas of randafwerkingen. Je kan het zo maken zoals jij wilt. Onze configurator voor ronde spiegels (zonder lijst) helpt je hierbij.

 

ronde-spiegels-op-maat-glasboertje

Bestel ronde spiegels op maat

Een ronde spiegel kan je op maat bestellen, in de afmeting die jij wilt, in verschillende kleuren spiegelglas en met verschillende randafwerkingen! Een ronde spiegel is trendy en modieus maar ook strak en modern. De ronde spiegels zijn leverbaar in 4 en 6 mm dikte, hoewel de voorkeur toch wel uitgaat naar een 6 mm dikke spiegel Dit oogt wat robuuster en vooral in de grotere afmetingen zijn deze een stukje sterker dan de 4 mm dikke ronde spiegel.

In de online configurator voor ronde spiegels kun je kiezen uit verschillende kleuren en dikten spiegelglas, verschillende soorten randafwerkingen waaronder ook een mooie luxe facetrand en de benodigde montagematerialen.

Gekleurde ronde spiegels op maat

Er zijn verschillende kleuren spiegelglas leverbaar waar je ronde spiegels van kan maken. De meest gekozen kleur is de standaard spiegel; deze is helder en zilverachtig van kleur. Deze spiegelsoort heeft een normale zilverlaag op de achterkant van normaal helder glas. Hierdoor heb je een mooi helder en neutraal spiegelbeeld.

Maar tegenwoordig worden er steeds meer gekleurde spiegels in het interieur gebruikt. En verschillende kleuren worden met elkaar gecombineerd. Hierdoor geef je het een nog mooie effect wanneer je verschillende afmetingen ronde spiegels met elkaar zou combineren. Je kan deze bestellen in een bronzen en grijze kleur. Bij deze gekleurde spiegels zit de zilverlaag achterop getint glas waardoor de reflectie een grijze of bronzen tint krijgt. Een ronde spiegel brons is een dus een ronde spiegel die gemaakt is bronsgetint glas waar achterop een zilverlaag is aangebracht.

Grote ronde spiegels

Omdat je zelf de maatvoering kan bepalen van je spiegel kan je ook grote ronde spiegels op maat bestellen. Denk dan bijvoorbeeld aan een ronde spiegel 150 cm. Of een iets kleinere ronde spiegel 120 cm. je kan zelfs gaan tot een ronde spiegel 180 cm, als je dat zou willen. Maar in de meese gevallen is een ronde spiegel 80 cm of een ronde spiegel 100 cm al heel groot en voldoende voor je interieur. Of je combineert een spiegel rond 70 cm met een spiegel rond 50 cm en spiegel rond 30 cm voor een speels effect.

De spiegels kan je het beste monteren met een blinde montageset. Bij deze manier van monteren zie je de bevestigingsmaterialen niet en hangt de spiegel ongeveer 1,5 cm vrij van de muur. Het goortste voordeel is dat je de spiegels ook eenvoudig kan weghalen of verplaatsen als je dit later zou willen doen.

Hoe bestel je ronde spiegels op maat?

Klik op de button "stel samen" om je ronde spiegels samen te stellen via de online configurator. Hierbij word je geholpen in je keuze door bepaalde combinaties van spiegel met montagematerialen etc. te laten zien. Wanneer een combinatie niet kan dan wordt de optie automatisch geblokkeerd. Hierdoor kan je geen fouten maken. je bestelling wordt altijd nog extra gecontroleerd of de bestelde combinatie van spiegel en montagematerialen logisch is. Op deze manier kom je niet voor verrassingen te staan. De uiteindelijke levertijd is afhankelijk van spiegelsoort en radnafwerking. Maar je kan er vanuit gaan dat de spiegel in de meeste gevallen geleverd kan worden binnen 5 - 12 werkdagen.

We houden je goed op de hoogte in de tijd dat je in afwachting bent van de levering, je ontvangt een mail wanneer de bestelling in productie is gegaan, op welke dag de levering gaat plaatsvinden en twee werkdagen voor de levering ontvang je ook nog een tijdsindicatie van de levering per mail.

We hebben een speciale pagina waar wat meer informatie staat over het leveren en afhalen van je bestelling.

Ik wil graag meer weten over ronde spiegels ! Wat nu ?

Hieronder hebben we een aantal "meest gestelde vragen" staan die antwoord geven op zaken die specifiek gericht zijn op deze productgroep. Voor jouw gemak hebben we er ook enkele veelgestelde vragen over algemene zaken neergezet, zoals over het verpakken, de levertijd en de bezorgkosten. En mis je toch nog antwoorden op je vragen? Neem dan gerust even contact met ons op ! Dat kan met de chat functie rechtsonder in beeld, ons contactformulier of bel ons even op nummer 073 - 822 38 66.

FAQ

Welke dikte kies ik voor mijn spiegel op maat?

We adviseren je om zoveel mogelijk te kiezen voor een 6 mm dikke spiegel. Er zijn ook andere dikte leverbaar zoals 3, 4 en 8 mm dikte. Waarbij 3 wel erg dun is, 8 mm eigenlijk wel heel erg dik is voor een spiegel en een 4 mm spiegel zou kunnen in bepaalde situaties.

Hoe kan ik de randen van mijn spiegel op maat laten afwerken?

Zonder geslepen rand (onafgewerkt) zijn de randen van de spiegel net zo scherp als de rand van gebroken glas. Ook zitten er kleine beschadigingen aan de randen door het snijden en breken van de spiegel. Dit is niet zo erg als de randen in een kader of lijst komen. Als de randen in het zicht komen kies dan altijd voor polygeslepen randen. Als extra optie kan je nog kiezen voor facetgeslepen randen. Dat is een schuine en bredere slijprand rondom de spiegel.

Wanneer heb ik een veiligheidsfolie op mijn spiegel nodig?

Een veiligheidsfolie gebruik je in situaties waarbij er een mogelijkheid bestaat dat iemand tegen de spiegel kan vallen of stoten zodat deze kapot gaat, waardoor er grote stukken scherp spiegelglas naar beneden kunnen vallen of er letsel zou kunnen ontstaan. Je moet dan denken aan kamerhoge spiegels, spiegels in publieke locaties, sportgelegenheden, paskamers, spiegels in winkels, productieomgevingen etc. Stel altijd de veiligheid voorop in dit soort gevallen en oordeel zelf wat in jouw situatie past.

Wanneer kies ik voor een gekleurde spiegel?

Bij gekleurde spiegels zit de zilverlaag op gekleurd glas. Hierdoor krijgt de spiegel een kleur/tint. Vaak is dit op grijs of brons glas. Een bronzen spiegel is bruinig van kleur en geeft nog een goede reflectie. Een grijze spiegel is donker van kleur en hierbij lijkt het alsof je met slecht licht in de spiegel kijkt. Gekleurde spiegels zijn uitermate geschikt als interieurspiegels maar minder geschikt als functionele spiegel. Kies voor de badkamer en een passpiegel bij voorkeur een normale zilveren spiegel.

Wat is de productie- en levertijd van mijn spiegel op maat?

De standaard levertijden kan je altijd terugvinden bij het product. Op de productpagina staat een indicatieve productie- en levertijd. Deze levertijd kan oplopen bij bepaalde modellen, facetgeslepen randafwerking, gaten boren, zandstralen etc. etc. Als je zeker wilt weten dat je je spiegel op tijd in huis hebt zul je deze op tijd moeten bestellen. Je kan altijd even informeren bij ons of iets haalbaar is of om een actuele levertijd op te vragen. Tijdens de bouwvak en feestdagen zijn de meeste fabrieken gesloten en loopt de levertijd op. Houd hier rekening mee.

Hoe zit het met de levering? Of kan ik ook afhalen?

Dit kan je zelf kiezen! Vanaf € 500,- is de levering gratis. Vind je verzendkosten teveel? Dan bieden we je de mogelijkheid om op diverse plaatsen in Nederland de bestelling af te halen.

Worden er verzendkosten in rekening gebracht en hoe hoog zijn deze?

Ja, tot een bedrag van € 500,- zijn wij genoodzaakt verzendkosten in rekening te brengen. Wij zullen natuurlijk proberen deze kosten zo laag mogelijk te houden. De levering van glasartikelen wordt uitgevoerd middels speciaal glastransport en de kosten hiervan zijn echter wel aanzienlijk hoger dan de levering van een normale pakketdienst. De exacte verzendkosten van je order kun je terugvinden in het winkelmandje, net voordat je de bestelling plaatst.

Waarom is mijn maatwerk glas of spiegel niet verpakt?

We leveren glas en spiegels met speciaal glasvervoer. Dat is een vrachtauto met een rek aan de zijkant en binnenkant waartegen glas en spiegels kunnen worden geplaatst en vervoerd. Door deze manier van vervoer is verpakken niet nodig tijdens het vervoer. Dit bespaart je niet alleen geld (inpakken en materiaal zijn prijzig) maar het is ook beter voor het milieu. Als je je spiegel toch wilt laten inpakken omdat je deze bijvoorbeeld zelf nog moet verplaatsen of opslaan dan kan dat tot een afmeting van 1000 x 2000 mm. Hier zitten echter wel kosten aan verbonden. Deze kan je terugvinden in de configurator. Grotere panelen kunnen niet worden ingepakt omdat het glas te zwaar is en door de verpakking heen zou scheuren, en omdat het dan te onhandelbaar zou worden met tillen en vervoeren.

Wat te doen als ik na de levering mijn maatwerk glas product wil laten aanpassen?

Wanneer een maatwerk glas product wel volgens jouw opgaaf is gemaakt (en inmiddels bij je afgeleverd) en je wilt deze alsnog laten aanpassen omdat het toch net niet past, dan is dit vaak wel mogelijk. Maar, het is helaas geen eenvoudige weg.