Glaszuigers

Glaszuigers kopen

Glaszuigers bestaan uit één of meerdere zuignappen, een vacuüm systeem en een handvat. We onderscheiden daarin de "pompzuigers" en de "hevelzuigers". Bij de pompzuigers zuig je de lucht tussen de zuignap en het glas vandaan waardoor een vacuüm ontstaat en de zuiger aan het glas blijft zitten. Bij de hevelzuiger haal je de lucht weg door de hevel naar beneden te klappen. Beide systemen werken prima.

Je hebt glaszuigers voor verschillende toepassingen. Zo zijn er glaszuigers om recht en vlak glas op te kunnen tillen. Maar er zijn ook glaszuigers die op gebogen glas blijven zitten. Deze hebben een andere soort zuignap maar werken hetzelfde.

Daarnaast zijn er ook zuignappen die je helpen om twee ruiten tegen elkaar aan te trekken. Op iedere ruit plaats je een zuignap en vervolgens draai je aan het handvat om de ruiten langzaam naar elkaar toe te trekken. Ideaal als je een glazen wand moet plaatsen in bijvoorbeeld een kantoor en waar de ruiten aan elkaar worden verbonden met een strip of speciale dubbelzijde transparante tape.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina