Kruisroedentape

Ontdek kwalitatieve kruisroedentape bij GlasBoertje.nl

GlasBoertje.nl biedt perfecte kruisroedentape om moeiteloos roeden of kruisroeden op glazen oppervlakken te bevestigen. Of je nu een ervaren vakman bent of een gepassioneerde doe-het-zelver, onze hoogwaardige tape maakt het eenvoudig om een klassieke uitstraling aan je ramen en deuren toe te voegen.

 

Waarvoor gebruik je kruisroedentape?

Kruisroedentape stelt je in staat om roeden of kruisroeden op glazen oppervlakken te plakken. Hierdoor kan je optische vakverdelingen maken op je glas. Onze tape fungeert niet alleen als een stevige basis voor beglazingskit, maar zorgt ook voor een duurzame verbinding die bestand is tegen diverse invloeden.

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wat is kruisroedentape en hoe wordt het gebruikt met Wienersprossen?

Kruisroedentape is een dubbelzijdige PE-schuimtape die wordt gebruikt om houten latten op isolatieglas met Wienersprossen te bevestigen. Hiermee kunt u het uiterlijk van een vakverdeling creëren op een enkele glasplaat, waardoor het lijkt alsof het raam uit meerdere kleine ruitjes bestaat.

 

Hoe breng ik kruisroedentape aan op ramen met Wienersprossen?

Voor het aanbrengen van kruisroedentape op ramen met Wienersprossen, zorgt u ervoor dat het glas schoon en droog is. Plaats de houten latten op de gewenste locaties op het glas en bevestig ze met de kruisroedentape. Druk stevig aan om ervoor te zorgen dat de latten goed hechten.

 

Welke voordelen biedt het gebruik van kruisroedentape voor ramen met Wienersprossen?

Meer lezen