CBM Synera douchebeslag bestellen

Synera is een lijn van het Spaanse merk CBM met douchedeurscharnieren en klemmen. Deze zijn gemaakt van RVS en geschikt voor natte ruimtes zoals de douche en de badkamer. Aansluitend bij deze scharnieren en klemmen zijn er onderdelen voor stabilisatiestangen leverbaar. Deze passen perfect bij elkaar door dezelfde uitstraling en afwerking.

Gepolijst RVS

Deze afwerking lijkt op glanzend chroom en kan hierdoor perfect worden gecombineerd met chromen deurknoppen en kranen in de badkamer. 

Geborsteld RVS

Dit heeft een wat ruwere afwerking met kleine "krasjes" waardoor het de geborstelde uitstraling krijgt. Deze afwerking is iets matter dan de gepolijste afwerking. Omdat de materialen van RVS zijn, zijn deze goed te combineren met RVS kranen die een geborstelde afwerking hebben.

Matzwarte afwerking

De matzwarte afwerking ziet er fraai uit en de scharnieren passen goed bij de deurknoppen, grepen en stabilisatiestang onderdelen van CBM. We adviseren je om bij matzwart zoveel mogelijk onderdelen van 1 merk te gebruiken en geen merken te combineren. Daar kan namelijk een klein kleurverschil zijn tussen merken