Spiegelmontage

Spiegelmontage materialen bestellen

Bij GlasBoertje kan je terecht voor kwalitatief goede montagematerialen voor je spiegel; van eenvoudige spiegelklemmen tot profielen voor sportscholen. 

Elke situatie vergt een andere montagewijze. Een badkamerspiegel hang je bij voorkeur op met spiegelklemmen of een blinde spiegelmontageset. Wanneer je er verwarming achter plaatst dan kies je het beste voor de blinde montageset. De verwarming heeft namelijk ruimte nodig achter de spiegel en de blinde montagesets bieden deze ruimte.

Voor een spiegel in de gang of woonkamer of een spiegelwand gebruik je bij voorkeur spiegellijm. De spiegel zit dan goed vast, vlak op de muur zonder tussenruimte en je ziet geen montagematerialen zitten.

De spiegeltape gebruik je alleen bij gladde, vlakke en schone oppervlakken zoals montage op een deur of kast. Als je een spiegel op een tegelwand plakt, gebruik je altijd de spiegellijm. Als de wand namelijk net niet helemaal recht is onthecht de tape en valt de spiegel naar beneden.

Voor het monteren van een spiegelwand in je thuisgym of in een sportschool is het gebruik van een spiegelprofiel aan te raden. Je bent hiermee erg flexibel in het gebruik, je kan de spiegels makkelijk plaatsen, later makkelijk verplaatsen of vervangen als dat nodig is. Je behoudt hiermee de waarde van je spiegel(s).