AGC Matelac Safe

Matelac Safe bestellen (gelakt satijnglas met veiligheidsfolie)

Matelac Safe is 6 mm dik satijnglas/matglas dat aan de achterzijde is voorzien van een laklaag of spiegellaag. Op deze laag is een veiligheidsfolie aangebracht. Deze folie zorgt ervoor dat het glas bij breuk aan elkaar blijft zitten waardoor er geen stukken glas naar beneden vallen. Wel zo veilig!

Het Matelac Safe gelakt satijnglas assortiment bestaat uit een aantrekkelijk eigentijds kleurenpalet. De matte look van "Matelac-Safe" combineert naadloos met zijn glanzende alter ego "Lacobel Safe". "Matelac safe" is vergelijkbaar met "Lacobel safe" maar bij "Matelac safe" is de verflaag aangebracht op satijnglas waardoor je gematteerd gelakt glas krijgt. In het "Lacobel" en "Matelac" assortiment zijn er meerdere kleuren gemeenschappelijk leverbaar. 

Toepassing: "Matelac Safe" kan alleen binnenshuis worden gebruikt voor bekleding van meubelen en wanden, kastdeuren, schuifdeuren, enz. Matelac combineert prachtig met tal van andere materialen, zoals hout, staal en steen.

Wanneer je een achterwand voor een keuken nodig hebt kies je liever voor gehard gelakt glas, dit is namelijk beter bestand tegen hitte van het fornuis. Je kiest dan voor "Lacobel-T" of "Matelac-T".