Assortiment van GlasBoertje.nl

Hoe is ons assortiment samengesteld?

GlasBoertje beschikt over een zorgvuldig samengesteld assortiment glas, spiegels en aanverwante artikelen. Wij vinden het zeer belangrijk om producten te leveren die voldoen aan hoge kwaliteit tegen een aanvaardbare prijs. Wij zorgen er dan ook voor dat wij alleen kwaliteitsproducten aanbieden. Dit is met name zichtbaar in de afwerking van het glas en de merken van het deurbeslag wat wij aanbieden.

Het glas wat wij aanbieden is afkomstig van de glasfabrikanten Saint-Gobain Glass en Euroglas. Dit zijn gerenomeerde bedrijven die het basisglas bewerken tot een kant-en-klaar product voor de eindgebruiker. Deze fabrikanten beschikken over de modernste bewerkingsmachines waardoor kwaliteit en een uitgebreid scala van bewerkingsopties gewaarborgd is.

Ook het (douche)deurbeslag wat wij aanbieden zijn gerenomeerde merken zoals o.a. Assa Abloy en Pauli + Sohn. Dit zijn kwaliteitsproducten en deze merken zijn al jaren succesvol actief in de glaswereld. Wij verkopen geen goedkope Chinese import producten.

 

Wat verkopen we nog meer?

Naast glas en deurbeslag verkopen we ook nog diverse aanverwante artikelen zoals:

  • beglazingsmaterialen zoals blokjes, glasband, kitten etc.
  • gereedschappen zoals zuigers, kitspuiten etc.
  • onderhoudsartikelen zoals glasreiniger, anti-kalk coating etc.


Je kan niet vinden wat je zoekt?

Op het gebied van glas is ontzettend veel mogelijk en je kan het zo complex maken als je zelf wilt. Omdat er zoveel variaties en bewerkingen mogelijk zijn is het onmogelijk alles online aan te kunnen bieden. Neem gerust even contact met ons op als je producten mist of als je nog vragen hebt over ons assortiment, wij helpen je graag!

 

Hieronder enkele van onze merken en business partners

 

Assortiment