Doorkijkspiegels

Doorkijkspiegel, confrontatiespiegel, one-way-mirror, Smart Mirror

Doorkijkspiegels kan je bij ons op maat bestellen. Deze worden ook wel confrontatiespiegel, spionspiegel of one-way-mirror genoemd. Deze spiegelsoort heeft een dun en hoogreflecterend metaallaagje op het glas waardoor een reflectie ontstaat (en dus een spiegel). Hoe meer licht er op die coating valt des te beter is de reflectie en des te minder kans dat je vanuit de spiegelende zijde door de spiegel heen kan kijken. 

Het meest optimale resultaat bereik je door de ruimte van waaruit je observeert zo donker mogelijk te houden, en de ruimte waar je naartoe kijkt door de spiegel zo licht mogelijk maakt. Hierdoor bereik je een optimale spiegeling en is doorkijk vanaf de verkeerde kant niet meer mogelijk. Voor een optimale confrontatiespiegel kies je voor de "doorkijk-spion spiegel". 

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tegenwoordig worden er steeds vaker smart mirrors gemaakt. Dit wordt dan gedaan met behulp van een doorkijkspiegel. Voor deze toepassing is er een speciale coating ontwikkelt en deze glassoort is te koop onder de naam "MirroView". Een spiegel met heldere uitstraling en optimaal doorzicht voor gebruik in combinatie met een display. het is weliswaar een dure oplossing maar wel het beste wat er op dit moment te krijgen is op de markt voor deze toepassing.