Onderhouds- en reinigingsmiddelen voor je glas en spiegels

Bij GlasBoertje.nl kan je terecht voor professionele onderhouds- en reinigingsmiddelen voor je glas en spiegels. Of het nu gaat om het dagelijks schoonmaken van spiegels of glas van binnendeuren of het periodiek reinigen van hardnekkige vervuiling van je serredak en het kalkvrij maken en houden van je douchedeur en douchewand, wij hebben hiervoor een goed assortiment samengesteld voor je.

Met name het merk Clean-X is een bekend merk. Naast een simpele maar effectieve glasreiniger (Repel cleaner) bieden zij ook een reinigingspasta aan onder de productnaam "Glass Scrubb". Dit is geschikt voor de verwijdering van onder andere watervlekken.
De "Invisible Shield" is een anti-kalk coating op basis Nano technologie, die zorgt voor een onzichtbare vuilafstotende beschermlaag die het schoonmaken van douchedeuren en wanden vereenvoudigd.

Ook hebben we de Pieterman GlasCleaner in het assortiment. Deze geweldige glasreiniger maakt bijna alles streeploos schoon. Of het gaat om de ruitjes van een binnendeur, spiegels of je glazen kookplaat.