Onderhouds- en reinigingsmiddelen voor glas en spiegels

Professionele onderhouds- en reinigingsmiddelen voor je glas en spiegels bestel je natuurlijk bij GlasBoertje.nl. Of het nu gaat om het dagelijks schoonmaken van spiegels of glas van binnendeuren of het periodiek reinigen van hardnekkige vervuiling van je serredak en het kalkvrij maken en houden van je douchedeur en douchewand, wij hebben hiervoor een goed assortiment samengesteld voor je.

Clean-X is een bekend reinigings- en onderhoudsmerk in de markt. Naast een simpele maar effectieve glasreiniger (Repel cleaner) bieden zij ook een reinigingspasta aan onder de productnaam "Glass Scrub". Dit is geschikt voor de verwijdering van onder andere watervlekken. De "Invisible Shield" is een anti-kalk coating op basis Nano technologie, die zorgt voor een onzichtbare vuilafstotende anti-kalk beschermlaag die het schoonmaken van douchedeuren en wanden vereenvoudigd.

Voor het dagelijks schoonmaken van glas en spiegels hebben we de Pieterman GlasCleaner in het assortiment. Deze geweldige glasreiniger maakt bijna alles streeploos schoon. Of het gaat om de ruitjes van een binnendeur, spiegels of je glazen kookplaat.

 

.