Tuintafelblad

Glazen blad voor je tuintafel

Glazen tuintafel blad op maat

Ook maatwerk glazen tafelbladen voor je tuintafel kan je bij ons bestellen. De bladen zijn van gehard glas en zijn er in verschillende kleuren en dikten. Gehard glas is ca. 4-5x sterker dan normaal (ongehard) glas. Bij de gekleurde glazen tafelbladen geldt: "hoe dikker, hoe donkerder de kleur". Oftewel, een rookglas tafelblad van 4 mm dikte is minder bruinig van kleur dan een blad in dezelfde kleur van 10 mm dikte. Onze glas configurator helpt je bij het samenstellen van je glazen tuintafelblad op maat. Je kan kiezen uit verschillende modellen, randafwerkingen en afgeronde hoeken.

 

Glazen tuintafelblad kopen? Dit leveren wij!

Hieronder zie je het assortiment glazen tuintafel bladen welke je ook in de glazen tuintafel configurator tegen komt. Op deze pagina heb je een goed overzicht wat de basisprijzen zijn van de glassoorten. Door op het het product te klikken kan je specifieke informatie raadplegen en de productie/levertijd zien.

Kan GlasBoertje komen meten of monteren?

Het inmeten en monteren kunnen we helaas niet aanbieden. Onze klanten doen dit zelf of hebben iemand in hun directe omgeving die dit kan doen. We zijn een webshop waar je allerhande maatwerk glas en aanverwante artikelen kan bestellen. En deze artikelen kunnen we bij je bezorgen of klaarleggen op verschillende locaties zodat je dit kan afhalen. We hebben geen monteurs in dienst die kunnen meten, plaatsen of technische ondersteuning kunnen bieden. Maar we kunnen je vanaf afstand wel goed adviseren over maatvoeringen en oplossingen bieden voor je maatwerk douchewand.

Hieronder zie je het assortiment gehard installatieglas wat gebruikt wordt voor douchewanden op maat. Op deze pagina heb je een goed overzicht wat de basisprijzen zijn van de glassoorten. Door op het product te klikken kan je specifieke informatie raadplegen en de productie/levertijd zien. En kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan even contact met ons op, wij helpen je graag.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 24

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 24

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren