Badkamer & Toilet

Ontdek onze collectie Glas en Spiegels voor de Badkamer en het Toilet

In elke badkamer en toilet zijn glas en spiegels onmisbaar. Of het nu gaat om een eigentijdse douchedeur, een elegante douchewand, een luxueuze inloopdouche, een praktische badwand, stijlvolle glazen legplankjes, of gewoon een klassieke, onmisbare spiegel, wij hebben al deze diverse glastoepassingen keurig voor je gesorteerd.

Ontdek onze hoogwaardige douchedeuren en douchewanden met verschillende stijlen, afmetingen en afwerkingen. Geniet van luxe met onze prachtige glazen inloopdouches en creëer een moderne en ruime uitstraling voor je badkamer. Houd je badkamer stijlvol en droog met onze glazen badwanden, die naadloze afsluitingen bieden en bescherming tegen spetters.

Een badkamer of toilet is niet compleet zonder een mooie spiegel. Ontdek onze verscheidenheid aan spiegels in diverse vormen en maten, waaronder rond, rechthoekig en ovaal. Voeg functionaliteit en elegantie toe aan je badkamer met onze glazen legplankjes, ideaal voor het opbergen van toiletartikelen en het creëren van een georganiseerde ruimte.

Met onze zorgvuldig samengestelde selectie van glas- en spiegeltoepassingen wordt het inrichten van je badkamer en toilet een fluitje van een cent. Kies uit onze hoogwaardige producten en geef je ruimtes een stijlvolle en functionele upgrade.

Mis je hier iets? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Douchedeuren en douchewanden

Ontdek onze selectie van hoogwaardige douchedeuren en douchewanden. Met verschillende stijlen, maten en afwerkingen, vind je hier zeker de perfecte optie voor jouw badkamer.

Inloopdouches

Geniet van een luxe inloopdouche met ons aanbod aan prachtige glazen inloopdouches. Creëer een moderne en ruime uitstraling voor je badkamer.

Badwanden

Houd je badkamer droog en stijlvol met onze badwanden van glas. Deze badwanden zorgen voor een naadloze afsluiting en bescherming tegen spatten.

Spiegels

Een badkamer of toilet is niet compleet zonder een mooie spiegel. Ontdek onze verscheidenheid aan spiegels in diverse vormen en maten, waaronder ronde, rechthoekige en ovale ...

Meer lezen