Glas voor de badkamer en het toilet

Iedereen heeft glas in zijn badkamer of toilet nodig. Is het geen douchedeur, douchewand, inloopdouche, badwand of glazen legplankjes, dan ontkom je zeker niet aan een spiegel. We hebben de verschillende glas toepassingen netjes voor je gesorteerd.

Douchedeuren en douchewanden

Voor het samenstellen van een douchedeur en/of douchewand heb je gehard glas of installatieglas nodig. Dit kan je eenvoudig samenstellen via één van de configurators op de website. Je kan daar verschillende modellen kiezen, afmetingen ingeven en de gewenste glassoort aanklikken.
Daarna heb je uiteraard ook nog montagematerialen nodig zoals klemmen of profielen, scharnieren, een deurknop, mogelijk een stabilisatiestang en/of afdichtingsprofielen. 

Planchet

In de badkamer heb je vaak ook glazen planchets nodig. Denk aan plankjes om de handdoeken op te leggen, plankjes in een nisje in de douche voor de shampoo of een glazen planchet boven de wastafel voor je tandenborstel en tandpasta. Je kan deze op maat bestellen in verschillende glaskleuren. Als montage materiaal kan je dan passende glasplaatdragers bestellen. Zo maak je een op maat gemaakt planchet wat precies past in jouw badkamer en bij de uitstraling van de badkamer.

Spiegels

Je kan verschillende spiegels op maat samenstellen en bestellen via de configurator. Je kan daar verschillende modellen en randafwerkingen kiezen, en zelfs verschillende kleuren spiegelglas kiezen. Bij de configurator kan je vervolgens kiezen voor de montagematerialen en verwarming als je die nodig hebt.

 

Mis je hier iets? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag!