Spiegelwand

Spiegelwand op maat bestellen

Heb je ook altijd al een mooie spiegelwand willen hebben voor bijvoorbeeld in je thuisgym, kledingzaak, sportschool of dans/balletstudio? Je kan deze eenvoudig samenstellen en bestellen via onze website.

We hebben een assortiment spiegels en montagematerialen die je hiervoor kan gebruiken. Voor een goede spiegelwand gebruik je het liefst 6 mm dikke veiligheidsspiegels, gemonteerd in een spiegelprofiel of gelijmd aan de muur. Het voordeel van het profiel is dat je de spiegels later makkelijk kan vervangen of verplaatsen als dit nodig mocht zijn. Het is weliswaar in de aanschaf wat duurder dan wanneer je het zou lijmen. Maar als je lijmt zal je de spiegels er later af moeten slopen en heb je er niets meer aan. Ons advies: door nu wat meer uit te geven aan profielen bespaar je op lange termijn op nieuwe spiegels.

Onze configurator laat je de nodige montagematerialen zien en helpt je bij je keuze. Voor de spiegelwanden hebben we de "4 mm spiegels", "4 mm spiegels zonder veiligheidsfolie" en de "gekleurde spiegels" uitgeschakeld. Als je deze wilt bestellen zal je dit moeten doen vanuit een andere configurator.

 

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina