Afdichtprofielen

Douche afdichtingsprofielen

Douche afdichtingsprofielen gebruik je voor het goed afdichten van je douchedeur en/of douchewand. De douchestrips die wij verkopen worden veelvuldig gebruikt voor op maat gemaakte douchewanden en douchedeuren. Soms passen deze doucheprofielen ook op de kant-en-klaar douchedeuren en/of wanden maar dit is vaak niet het geval.

Producten 1-20 van 24

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Afdichtingen voor maatwerk douchedeuren- en wanden

Wanneer er een maatwerk douchedeur/opstelling oplossing nodig is dan wordt de opening gemeten waarbinnen de douchedeur en/of de rest van de opstelling moet komen. Vanuit daar worden de materialen gekozen (zoals scharnieren en afdichtingsprofielen). Daarna wordt pas de glasmaat bepaald. Het glas wordt dus aangepast op de afmeting van de profielen. En voor elke maatwerk oplossing is wel een passend afdichtingsprofiel te leveren. Alles wordt op elkaar afgestemd zodat het netjes past.

Door deze denk-en werkwijze kan je later altijd wel een passend vervangend profiel vinden, de profielen voor maatwerk douche oplossingen veranderen zelden van specificatie en blijven langere tijd leverbaar. Op lange termijn is een maatwerk opstelling dan ook altijd interessanter da...

Meer lezen