•   Maatwerk glas
  •   Bezorgen in NL / BE
  •   Ophalen mogelijk in NL

Over GlasBoertje.nl

 

Korte introductie

Sinds juni 2004 zijn wij actief met de online verkoop van maatwerk spiegels en glas via de website spiegelpaleis.nl. Hiermee zijn wij de eerste online webshop in Nederland geweest die maatwerk glasproducten verkoopt en wij kunnen ons met ruim 12 jaar ervaring dé expert op dit gebied noemen. Vanwege de toenemende vraag naar maatwerk glasproducten hebben wij ons assortiment uitgebreid en zijn we gestart met GlasBoertje.nl.

Ons assortiment

GlasBoertje verkoopt vanuit de webwinkel (maatwerk) glasproducten zoals douchedeuren- en wanden, spiegels, tafelbladen, keuken achterwanden, diverse soorten figuurglas, draadglas, gelaagd- en hardglas en isolatieglas. Wij verkopen ook montage- en beglazingsmaterialen, hardglas beslag en onderhoudsmiddelen. Onze klanten zijn zowel particulieren als bedrijven.

Het assortiment is zorgvuldig samengesteld waarbij de kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid voorop staat. De producten kunnen worden afgehaald op diverse locaties in Nederland of bij u worden bezorgd tegen een kleine vergoeding. Wij leveren in geheel Nederland (m.u.v. de waddeneilanden) en het noordelijk gedeelte van België.

 

 

Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 341 beoordelingen