Spiegel ophangsysteem

Spiegel ophangsysteem bestellen

Een spiegel ophangsysteem met blinde montage kan je gebruiken om een spiegel onzichtbaar aan de wand te hangen. Dit spiegel ophangsysteem valt volledig achter de spiegel waardoor je deze niet ziet. Er is 1,7 cm ruimte tussen de wand en spiegel waardoor de spiegel lijkt te zweven. Handig als je er nog LED-verlichting achter wilt plaatsen of een spiegelverwarming erachter wilt plaatsen.

De zelfklevende platen plak je achterop de spiegel, de witte doppen en/of magneten schroef je op de muur. Vervolgens hang je de spiegel op aan de witte doppen. Maar let op! Deze spiegel ophangsystemen kan je beslist NIET gebruiken op een spiegel waar aan de achterzijde een veiligheidsfolie op zit. Spiegels (zonder veiligheidsfolie) die door ons zijn geleverd kunnen gemonteerd worden met deze blinde montagesets. Wij kunnen geen zekerheid geven of de montageset goed op uw bestaande of elders bestelde spiegel zal hechten.

De spiegel ophangsystemen die GlasBoertje levert zijn: De uitgebreide "EM" versie en de wat simpelere "E" versie. Deze zijn bijna identiek op één verschil na. Onderaan deze pagina lichten we de verschil kort toe.

 

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Spiegel ophangsysteem, EM-versie

Bij de "EM" versie zorgen twee of drie magneten voor extra kleefkracht aan de onderzijde (achterkant) van de spiegel. De magneten trekken de spiegel tegen de muur aan waardoor deze extra stevig gemonteerd is. Je zal bij deze spiegel ophangset wel 2 of 3 gaten extra moeten boren in je muur. Maar de spiegel hangt dan wel goed vast. 
Als je de mogelijkheid hebt adviseren we altijd om te kiezen voor de EM-versie. Maar soms kan je niet anders i.v.m. boorgaten en dan is de E-versie een goed alternatief. Wanneer je een spiegelverwarming gaat toepassen adviseren wij je in ieder geval de "EM" versie te kiezen.

 

Spiegel ophangsysteem, E-versie

Bij de "E" versie zitten er geen magneten bij maar zijn dit "slechts" 2 of 3 schuimrubber afstandsblokjes waardoor de spiegel alleen maar hangt aan de witte do...

Meer lezen