Meubelbeslag voor glas bestellen

Er zijn diverse soorten glasbeslag te krijgen voor meubels en vitrinekasten. Denk aan verschillende soorten scharnieren, deurknopjes, glasplaatdragers, verbindingselementen en slotjes. We hebben echter nog niet alles op de website staan, we zullen dit assortiment in de loop der tijd uitbreiden. Neem even contact met ons op als je iets mist op de website. 

Glasplaatdragers

Deze dragers gebruik je voor de montage van glazen legplankjes aan een muur of in een kastje. We leveren dit grotendeels vanuit eigen voorraad, hebben een groot assortiment in verschillende kleuren en afwerkingen en bieden dit scherp geprijsd aan. Tevens hanteren we bij de meeste glasplaatdragers een kwantumkortingen als je er minimaal 20 stuks van besteld.

Meubelscharnieren

Er zijn verschillende soorten meubel scharnieren leverbaar. Wij beperken ons vooralsnog tot de soft-close scharnieren en draaischoentjes. Ook deze leveren we vanuit eigen voorraad. We hebben deze voor verschillende glasdikten en verschillende modellen waaronder ook een aantal RVS gepolijste draaischoentjes.

Knopjes/grepen

We hebben helaas niet zoveel keus op het gebied van enkelvoudige deurknopjes en greepjes. Maar we kunnen deze wel leveren in een chroom, matchroom of RVS effect afwerking.