•   Maatwerk glas
  •   Bezorgen in NL / BE
  •   Ophalen mogelijk in NL

Installatie glas op maat bestellen

Installatieglas op maat

Ook installatie glas kan je bij ons bestellen. Installatieglas is gehard glas wat standaard al voorzien wordt van een polygeslepen randafwerking en maximaal 5 uitsparingen voor scharnieren, klemmen, en/of een deurknop/greep. Hierdoor kan je op eenvoudige wijze een (douche)deur- of wand samenstellen en de prijs direct inzien. Als je hier vervolgens passend hardglas beslag bij kiest kan je een totaaloplossing bestellen.

Voer bij de bestelling altijd de strakke afmeting in. Dat is de ruimte waartussen het glas moet komen. Wij kunnen dan later de juiste glasaftrek hanteren voor je zodat je een passend geheel krijgt. Nadat je de bestelling hebt geplaatst ontvangen we graag een tekening van de situatie zodat we inzicht krijgen en een juiste maatvoering kunnen bepalen. Dit mag natuurlijk ook altijd voordat je de bestelling plaatst. Onze glas configurator helpt je bij het samenstellen van je installatieglas op maat. Je kan kiezen uit verschillende modellen, glassoorten, kleuren, dikten en afgeronde hoeken.

stel nu je installatieglas samen

 

Installatieglas kopen? Dit leveren wij!

Hieronder zie je het assortiment gehard installatieglas welke je ook in de installatieglas configurator tegen komt. Op deze pagina heb je een goed overzicht wat de basisprijzen zijn van de glassoorten. Door op het product te klikken kan je specifieke informatie raadplegen en de productie/levertijd zien.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-20 of 24

Page:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-20 of 24

Page:
  1. 1
  2. 2
Installatieglas

Minimal Price: 138,75 138.75

Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 341 beoordelingen