Antieke spiegels

Ontdek onze prachtige collectie spiegelglas met een antieke uitstraling, compleet met een antiek lijkend vlekvorming patroon in de zilverlaag. Deze unieke spiegels brengen een vleugje nostalgie en elegantie in elke ruimte.

Ons antieke spiegelglas is verkrijgbaar in twee kleuropties: de klassieke spiegelkleur en de stijlvolle bronzen spiegelkleur. Beide opties voegen een vleugje luxe toe aan je interieur en creëren een warme en uitnodigende sfeer.

Voor extra veiligheid bieden we ook de mogelijkheid om de spiegels te voorzien van veiligheidsfolie aan de achterkant. Deze folie zorgt ervoor dat de spiegel bij eventuele breuk bij elkaar wordt gehouden, wat het risico op letsel vermindert.

Of je nu een vintage touch aan je interieur wilt toevoegen, een uniek statement wilt maken of gewoon op zoek bent naar een prachtige en functionele spiegel, ons antieke spiegelglas is de perfecte keuze. Laat je betoveren door de charme van vervlogen tijden en geef je ruimte een tijdloze en karaktervolle uitstraling met onze antieke spiegels.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina