Systeem 13DF

Ontdek ons veelzijdige glazen scheidingswand systeem "Systeem 13DF", een complete oplossing voor het creëren van moderne en functionele ruimtes. Met dit systeem kun je op een eenvoudige en stijlvolle manier glazen scheidingswanden installeren in kantoren, woningen, winkels en meer.

Het "Systeem 13DF" is uitgerust met handige klikprofielen en U-profielen, waardoor het monteren van de glazen panelen snel en gemakkelijk verloopt. Daarnaast zijn er deurkaders beschikbaar om een naadloze overgang te creëren tussen verschillende ruimtes.

Dit systeem wordt geleverd met hoogwaardige montagematerialen, waardoor je verzekerd bent van stevigheid en stabiliteit. Het biedt de perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit.

Bovendien kun je kiezen uit verschillende afwerkingen en RAL-kleuren, zodat je het systeem kunt aanpassen aan jouw specifieke interieur en designvoorkeuren.

Met het "Systeem 13DF" geef je jouw ruimtes een eigentijdse uitstraling en benut je optimaal het beschikbare licht. Het is een duurzame en moderne oplossing voor het indelen van ruimtes op een flexibele en esthetische manier.