Douchedeur op maat

Douchedeur op maat kopen

Heb je er ook een hekel aan om elke keer de douche te moeten dweilen na het douchen? Ben je het douchegordijn inmiddels ook beu geraakt en op zoek naar een douchedeur? Is je huidige douchedeur niet meer schoon te krijgen of gewoon aan vervanging toe? Of ben je misschien een nieuwe badkamer aan het inrichten en heb je nog geen passende oplossing kunnen vinden die aansluit bij jouw situatie en wensen? GlasBoertje helpt je graag een passende oplossing te vinden!

 

Glazen douchedeur op maat

Voor glazen douchedeuren wordt installatieglas gebruikt. Dit is gehard glas wat is voorzien van polygeslepen randafwerking en max. 5 uitsparingen voor o.a. douchescharnieren en/of een douchedeurknop of douchedeurgreep. Deze uitsparingen worden uiteraard gemaakt aan de hand van je gekozen scharnieren, knop of greep. Op deze manier kan je eenvoudig een maatwerk douchedeur samenstellen en de prijs direct inzien. Na het samenstellen van de deur kan je vervolgens passend beslag kiezen zodat je direct een totaaloplossing kan bestellen.

Gebruik voor de maatvoering van het glas de strakke afmeting. Daarmee bedoelen we de ruimte waar het glas tussen moet komen. Wij zullen voor de productie de juiste glasaftrek hanteren zodat je een passend geheel krijgt. Na het plaatsen van je bestelling ontvangen we wel graag een tekening of schets van de situatie waardoor we inzicht hebben en de juiste maatvoering kunnen bepalen. Natuurlijk mag dit ook altijd voordat je de bestelling plaatst zodat we je nog wat kunnen adviseren. De glasconfigurator zal je helpen bij het samenstellen van je douchedeur op maat. Daar kan je kiezen uit verschillende modellen, glassoorten, kleuren en dikten.

 

Beslag voor je douchedeur op maat kopen? Dit leveren wij!

We hebben een ruime keuze aan douchedeurscharnieren, douchedeurknoppen- en grepen, afdichtingen en lekdorpels. Let bij de keuze van de scharnieren goed op de maximale afmetingen en het maximale gewicht wat deze scharnieren kunnen dragen. Bij douchedeuren boven de 2000 mm (200 cm) geldt altijd dat je 3 scharnieren nodig hebt. We bieden alleen kwaliteitsproducten aan, we zijn namelijk van mening dat je een douchedeur op maat koopt om vele jaren plezier van te hebben. Een degelijke kwaliteit draagt hieraan bij. Je zal bij ons dan ook geen Chinees import beslag vinden.

 

Kan GlasBoertje komen meten of monteren?

Het inmeten en monteren kunnen we helaas niet aanbieden. Onze klanten doen dit zelf of hebben iemand in hun directe omgeving die dit kan doen. We zijn een webshop waar je allerhande maatwerk glas en aanverwante artikelen kan bestellen. En deze artikelen kunnen we bij je bezorgen of klaarleggen op verschillende locaties zodat je dit kan afhalen. We hebben geen monteurs in dienst die kunnen meten, plaatsen of technische ondersteuning kunnen bieden. Maar we kunnen je vanaf afstand wel goed adviseren over maatvoeringen en oplossingen bieden voor je maatwerk douchewand.

Hieronder zie je het assortiment gehard installatieglas wat gebruikt wordt voor douchewanden op maat. Op deze pagina heb je een goed overzicht wat de basisprijzen zijn van de glassoorten. Door op het product te klikken kan je specifieke informatie raadplegen en de productie/levertijd zien. En kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan even contact met ons op, wij helpen je graag.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 23

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina