Douchedeur op maat

Douchedeur op maat - Vind jouw perfecte oplossing bij GlasBoertje.nl

Wil je een douchedeur op maat die perfect aansluit bij jouw badkamer en wensen? Bij GlasBoertje helpen we je graag aan een passende oplossing, zodat je voorgoed afscheid kunt nemen van dweilen na het douchen of het gedoe met douchegordijnen.

Onze glazen douchedeuren zijn gemaakt van hoogwaardig installatieglas; dat is gehard veiligheidsglas met polygeslepen randafwerking en maximaal 5 uitsparingen voor douchescharnieren, douchedeurknoppen of douchedeurgrepen. Je kan hierdoor eenvoudig jouw maatwerk douchedeur samenstellen en direct de prijs zien. Kies vervolgens het passende beslag (scharnieren, deurknop en afdichtingen) voor een complete oplossing.

Voor de maatvoering van het glas houd je rekening met de strakke afmeting, oftewel de ruimte waar het glas moet komen. Wij zorgen voor de juiste glasaftrek tijdens de productie, zodat je een perfect passende douchedeur ontvangt. Voor een nauwkeurige maatvoering ontvangen we graag een tekening of schets van de situatie, maar je kunt ook vooraf advies vragen voordat je de bestelling plaatst.

Onze handige glasconfigurator helpt je bij het samenstellen van jouw douchedeur op maat. Kies uit verschillende modellen, glassoorten, kleuren en dikten, en creëer jouw ideale douchedeur voor een stijlvolle en functionele badkamer. Bestel nu en geniet binnenkort van jouw op maat gemaakte douchedeur van GlasBoertje.

Producten 1-20 van 26

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Beslag voor je douchedeur op maat kopen? Dit leveren wij!

We hebben een ruime keuze aan douchedeurscharnieren, douchedeurknoppen- en grepen, afdichtingen en lekdorpels. Let bij de keuze van de scharnieren goed op de maximale afmetingen en het maximale gewicht wat deze scharnieren kunnen dragen. Bij douchedeuren boven de 2000 mm (200 cm) geldt altijd dat je 3 scharnieren nodig hebt. We bieden alleen kwaliteitsproducten aan, we zijn namelijk van mening dat je een douchedeur op maat koopt om vele jaren plezier van te hebben. Een degelijke kwaliteit draagt hieraan bij. Je zal bij ons dan ook geen Chinees import beslag vinden.

 

Kan GlasBoertje komen meten of monteren?

Het inmeten en monteren kunnen we helaas niet aanbieden. Onze klanten doen dit zelf of hebben iemand in hun directe omgeving die dit ka...

Meer lezen