Spiegelverwarming - Houd je Badkamerspiegel Condensvrij

Een spiegelverwarming zorgt ervoor dat er altijd een helder en condensvrij gedeelte op je badkamerspiegel blijft. We kennen het allemaal wel: een beslagen spiegel na het douchen of badderen. Dit ontstaat wanneer vochtige lucht neerslaat op het koude oppervlak van de spiegel. Met onze spiegelverwarming verwarm je dit oppervlak, waardoor waterdamp zich niet langer afzet en je altijd een duidelijk zicht hebt op jezelf.

Misschien wil je de hele spiegel wel condensvrij hebben, maar in de meeste gevallen is dat niet nodig en bovendien lastig te realiseren. Het belangrijkste is dat het gedeelte waar je jezelf wilt zien, volledig condensvrij is.

Eenvoudige installatie, veilige toepassing

Het installeren van onze spiegelverwarming is een eitje. De zelfklevende verwarmingsmat kan je eenvoudig op je bestaande of nieuwe spiegel plakken. Let er wel op dat je het niet plakt op een spiegel met veiligheidsfolie aan de achterkant. Voor normale spiegels (zonder veiligheidsfolie) is het perfect geschikt.

Om de verwarming optimaal te benutten, raden we aan om deze te combineren met een blind spiegelophangsysteem, zodat de verwarming zijn restwarmte goed kwijt kan. Vermijd ook dat de verwarming in aanraking komt met montagematerialen, zoals beugels en plakplaten van een montageset.

Betrouwbare kwaliteit en veiligheid

Onze spiegelverwarmingen zijn speciaal ontworpen voor badkamers en andere natte ruimtes. Je kunt ze zonder gevaar bij spatwater toepassen. Ze voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, waaronder CE-normering, Kema Keur en de Europese norm EN60335-1/ EN60335-2-96. Met een voltage van 220 Volt, 2-aderige Klasse NF, Klasse II en IPX 4-classificatie, ben je verzekerd van een veilige en betrouwbare spiegelverwarming.

Ontdek de voordelen van een condensvrije badkamerspiegel en geniet elke dag van een helder en duidelijk zicht op jezelf met onze hoogwaardige spiegelverwarming!

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Welkom bij onze spiegelverwarming collectie

Ontdek de perfecte oplossing om beslagen spiegels voorgoed te verbannen en uw badkamerervaring naar een hoger niveau te tillen. Onze hoogwaardige spiegelverwarmingssystemen zijn ontworpen om condensatie te voorkomen, waardoor u altijd een helder en onbelemmerd zicht op uw spiegel heeft, zelfs na een ontspannende douche.

 

Waarom Spiegelverwarming?

Beslagen spiegels kunnen een echte frustratie zijn, vooral tijdens de drukke ochtendroutine. Onze spiegelverwarming biedt een doeltreffende en energiezuinige oplossing om dit probleem te verhelpen. Met een eenvoudige installatie en een laag energieverbruik zorgen onze verwarmingsfolies ervoor dat uw spiegel snel en gelijkmatig ontwasemd wordt, zonder gedoe of extra onderhoud.

 

Meer lezen