Gelakt glas

Gelakt glas bestellen

"Gelakt glas" is een artikelgroep waarbij het glas aan de achterzijde is voorzien van een laklaag. Gelakt glas is onder te verdelen in "gehard gelakt glas" en "ongehard gelakt glas". Beide soorten zijn verkrijgbaar in standaard kleuren en in zelf op te geven RAL-kleuren. Gelakt glas is leverbaar in normaal helder glas, extra helder glas of satijnglas (matglas).

De fabrikant AGC heeft een aantal standaardkleuren uit voorraad leverbaar, in verschillende productgroepen:

  • Lacobel: Ongehard gelakt glas is leverbaar in 15 verschillende kleuren.
  • Lacobel SAFE: Ongehard glas met een veiligheidsfolie aan de achterkant. Hierin zijn 9 standaard kleuren vanuit AGC leverbaar. Omdat we de variant zonder folie zelf kunnen beplakken met folie, hebben we hierdoor totaal 24 kleuren met een veiligheidsfolie in het assortiment.
  • Matelac SAFE: Ongehard mat/satijnglas met veiligheidsfolie aan de achterkant. Hierin is nog maar 1 standaard kleur leverbaar.
  • Lacobel-T: Gehard gelakt glas is bestand tegen hitte van een gasfornuis (keukenachterwand) en is geschikt voor buitengebruik als bijv. tafelblad. Hierin zijn 9 standaard kleuren leverbaar.
  • Matelac-T: Gehard gelakt mat/satijnglas is ook bestand tegen hitte van een gasfornuis (keukenachterwand) en is geschikt voor buitengebruik als bijv. tafelblad. Hierin zijn 2 kleuren leverbaar.

Naast de standaard kleuren kan je ook glas op RAL kleur laten lakken. Dit is de groep "Gehard gelakt glas op RAL kleur". De prijs is hoger en de levertijd langer dan de standaard kleuren die hierboven vermeld staan. Deze groep zullen we op een later moment ook nog gaan toevoegen aan onze website. Als je hier niet op kan wachten, kan je ons een mail sturen met de details zodat we een offerte kunnen maken. Dat kan naar: info@glasboertje.nl