AGC Lacobel-T

Lacobel-T bestellen (gehard gelakt glas)

Lacobel-T is 6 mm dik gehard glas dat aan de achterzijde is voorzien van een hittebestendige verflaag. De combinatie van gehard glas met een hittebestendige laklaag zorgt ervoor dat je deze glassoort kan gebruiken als achterwand in de keuken. Ook achter het gasformuis.

Het Lacobel-T gehard gelakt glas assortiment bestaat uit een aantrekkelijk eigentijds kleurenpalet. De glanzende look van "Lacobel-T" combineert naadloos met zijn matte alter ego "Matelac-T". "Matelac-T" is vergelijkbaar met "Lacobel-T" maar bij "Matelac-T" is de verflaag aangebracht op satijnglas waardoor je gematteerd gelakt glas krijgt. In het "Lacobel-T" en "Matelac-T" assortiment zijn er meerdere kleuren gemeenschappelijk leverbaar. 

Toepassing: "Lacobel-T" kan zowel binnenshuis als buitenshuis worden gebruikt voor bekleding van meubelen en wanden, kastdeuren en schuifdeuren. Tevens kan je het gebruiken als (tuintafel) blad en achterwand van een keuken. Lacobel-T combineert prachtig met tal van andere materialen, zoals hout, staal en steen.

 

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina