PBM (beschermingsmiddelen)

Persoonlijke Beschermings Middelen bestellen

Persoonlijke Beschermings Middelen (PBM) voor de productie, bewerking, handling en montage van glas zijn met name bedoeld ter voorkoming van snijwonden bij het verplaatsen van glas, ter bescherming van de ogen door rondspringende glassplintertjes en ter bescherming van je hoofd wanneer een glaspaneel om zou vallen.

Naast deze cruciale beschermingsmiddelen zijn er ook nog middelen zoals mondkapjes en latex handschoenen. Deze kunnen nodig zijn bij het werken met schoonmaakmiddelen, bij het coaten van glas en bij het boren en slijpen van glas.

De verschillende veiligheidsklassen hebben we bij de producten vermeld. Maar let op! Je bent zelf ten alle tijden verantwoordelijk voor het gebruiken van de juiste beschermingsmiddelen, de omgang hierbij en het onderhoud ervan.

Omdat er op dit vlak heel veel keus is hebben we een selectie gemaakt van de meest gebruikte beschermingsmiddelen van goede kwaliteit. We gebruiken hierbij ook weer merkartikelen waarvan de meeste uit voorraad leverbaar zijn. Neem gerust even contact op als je specifieke artikelen zoekt die wij (nog) niet op de website hebben staan. Dan kunnen we bekijken of we deze ook kunnen leveren.