Glastoepassingen

Bij het zoeken van glasproducten en montagematerialen kan je zoeken op specifieke termen, namen en merken. Maar als je dit niet weet wordt het wel lastig om te vinden wat je zoekt... Om het makkelijker voor je te maken hebben we ook nog een zoekbenadering gemaakt op basis van hetgeen je zoekt en nodig hebt. Lekker praktisch navigeren naar hetgeen je nodig hebt. 

We hebben de toepassingen uitgesplitst naar de verschillende ruimtes van je huis, buitenshuis of naar zakelijk gebruik. Door op één van de onderstaande groepen te klikken, ga je door naar de praktische glas oplossingen. Een spiegel voor je woonkamer zal je daarom ook vinden onder de groep "interieur". Vanuit daar klik je eenvoudig door naar "spiegel". Daar vind je vervolgens de verschillende producten die je daarvoor kan gebruiken en op maat kan samenstellen.

Zakelijk gebruik

Voor de zakelijke toepassingen hebben we een aparte groep aangemaakt. Hierdoor kunnen bedrijven ook gebruik maken van deze manier van navigeren. Om op deze manier hetgeen te vinden waar men naar op zoek is.