Glastoebehoren

Glastoebehoren bestellen

Bij Glasboertje vind je alle glastoebehoren die je nodig hebt. We bieden een uitgebreid assortiment van producten die je kunt gebruiken voor de montage en het onderhoud van glas en spiegels. Of je nu op zoek bent naar montagekit, beglazingsband en tapes, steun-, stel- en beglazingsblokjes, of onderhouds- en reinigingsmiddelen, je vindt het allemaal in ons assortiment.

Onze producten zijn van hoge kwaliteit en afkomstig van bekende merken in de glasindustrie. Met beglazingsblokjes, beglazingsband en beglazingskit kun je het glas veilig en stevig plaatsen. Spiegellijm is ideaal om spiegels aan de muur te bevestigen. En zodra je klaar bent met je project, kun je onze reinigingsmiddelen gebruiken om alles netjes schoon te maken.

We begrijpen dat elk project uniek is en verschillende behoeften heeft. Daarom bieden we een breed scala aan diktes en breedten beglazingsblokjes, verschillende kleuren, afmetingen en lengtes beglazingsband, diverse soorten en kleuren beglazingskit, en verschillende soorten verlijmingskitten.

Om je gewenste product te vinden, kun je gemakkelijk door de onderstaande opties navigeren. Bij Glasboertje hebben we alles wat je nodig hebt om je glas- en spiegelproject compleet te maken!