Glastoebehoren bestellen

Je glastoebehoren kan je bij Glasboertje vinden. We verkopen een breed assortiment aan allerlei producten die je kan gebruiken bij de montage en onderhoud van glas en spiegels. Of het nou gaat om montage-, beglazings- of montagekit, beglazingsband en tapes, steun-, stel- en beglazingsblokjes of onderhouds- en reinigingsmiddelen, we hebben het in ons assortiment.

Dit assortiment bestaat uit kwaliteitsproducten die het mogelijk maken om je project compleet te maken. Met beglazingsblokjes, beglazingsband en beglazingskit kan je je glas plaatsen, met spiegellijm kan je de spiegel op de muur lijmen en met de reinigingsmiddelen kan je alles netjes schoonmaken als je klaar bent. Deze producten heb je gewoon nodig voor je project of klus.

De producten in ons assortiment zijn van goede kwaliteit en van bekende merken binnen de glasbranche. We hebben verschillende dikten en breedten beglazingsblokjes, verschillende kleuren, afmetingen en lengtes beglazingsband, diverse soorten en kleuren beglazingskit en verschillende soorten verlijmingskitten.

Navigeer makkelijk door onderstaande opties om je product te vinden.