Douchecabine op maat

Douchecabine op maat

Heb je er ook een hekel aan om elke keer de douche te moeten dweilen na het douchen? Ben je het douchegordijn inmiddels ook beu geraakt en op zoek naar een douchecabine voor je badkamer? Is je huidige cabine niet meer schoon te krijgen of gewoon aan vervanging toe? Of ben je misschien een nieuwe badkamer aan het inrichten en nog geen passende oplossing kunnen vinden die aansluit bij de situatie en jouw wensen? GlasBoertje helpt je graag een passende oplossing te vinden!

 

Glazen douchecabine op maat

Voor douchecabines op maat worden twee soorten glas gebruikt:
Gehard glas: Dit gebruik je als je een wand hebt die je in profielen plaatst en er geen gaten in het glas hoeven te komen. 
Installatieglas: Deze glassoort gebruik je als je glasklemmen gebruikt of als er gaten moeten komen in het glas voor bijvoorbeeld glas-glas scharnieren. Installatieglas is gehard glas wat is voorzien van een polygeslepen randafwerking en maximaal 5 uitsparingen voor o.a. douchescharnieren. Deze uitsparingen worden gemaakt aan de hand van je gekozen montagematerialen zodat de klemmen en scharnieren netjes passen. Op deze manier kan je simpel een maatwerk douchewand samenstellen en de prijs direct zien. Na het samenstellen van de wand kan je bijpassend montagemateriaal kiezen zodat je een totaaloplossing kan bestellen.

Gebruik voor de maatvoering van het glas de strakke afmeting. Daarmee bedoelen we de ruimte die opgevuld moet worden met glas. Afhankelijk van het gekozen beslag zullen wij vóór de productie de juiste glasaftrek hanteren zodat je een passend geheel krijgt.
Na het plaatsen van je bestelling ontvangen we wel graag een tekening of schets van de situatie waardoor we inzicht hebben en de juiste maatvoering kunnen bepalen. Natuurlijk mag dit ook altijd voordat je de bestelling plaatst zodat we je nog wat kunnen adviseren. De glasconfigurator zal je helpen bij het samenstellen van je douchecabine op maat. Daar kan je kiezen uit verschillende modellen, glassoorten, kleuren en dikten

 

Montagemateriaal douchecabine op maat kopen?

We hebben een ruime keuze aan doucheklemmen, doucheprofielen, stabilisatiestangen, afdichtingen en lekdorpels. Bij douchewanden boven de 2000 mm (200 cm) adviseren we drie glasklemmen te gebruiken aan de wandzijde. En bij voorkeur 1 op de vloer. Alleen afkitten op de vloer is een optie wanneer je een stabilisatiestang gebruikt aan de bovenzijde en wanneer er geen deur aan de wand moet komen te hangen. Als er wel een douchedeur aan de wand scharniert dan is de beste constructie om de glazen wand aan de onderzijde te voorzien van een glasklem of een U-profiel en aan de bovenzijde een stabilisatiestang te plaatsen. Een andere optie is om de glaswand te monteren aan vloer, plafond en wand (plafondhoge glasplaat).
We bieden alleen kwaliteitsproducten aan, we zijn namelijk van mening dat je een douchewand op maat koopt om vele jaren plezier van te hebben. Een degelijke kwaliteit draagt hieraan bij. Je zal bij ons dan ook geen Chinees import beslag vinden.

 

Komt GlasBoertje inmeten of monteren?

Het inmeten en monteren kunnen we helaas niet aanbieden. Onze klanten doen dit zelf of hebben iemand in hun directe omgeving die dit kan doen. We zijn een webshop waar je allerhande maatwerk glas en aanverwante artikelen kan bestellen. En deze artikelen kunnen we bij je bezorgen of klaarleggen op verschillende locaties zodat je dit kan afhalen. We hebben geen monteurs in dienst die kunnen meten, plaatsen of technische ondersteuning kunnen bieden. Maar we kunnen je vanaf afstand wel goed adviseren over maatvoeringen en oplossingen bieden voor je maatwerk douchewand.

Hieronder zie je het assortiment gehard installatieglas wat gebruikt wordt voor douchecabines op maat. Op deze pagina heb je een goed overzicht wat de basisprijzen zijn van de glassoorten. Door op het product te klikken kan je specifieke informatie raadplegen en de productie/levertijd zien. En kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan even contact met ons op, wij helpen je graag.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 23

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina