Gereedschap/PBM

Gereedschap en Persoonlijke Beschermings Middelen (PBM)

Bij het plaatsen en verplaatsen van glas heb je specialistische gereedschappen, hulpmiddelen en persoonlijke beschermingsmiddelen nodig. De gereedschappen en hulpmiddelen zijn vaak specialistische producten die je alleen voor glas en spiegels kan gebruiken en deze producten kan je niet overal kopen. De persoonlijke beschermingsmiddelen zijn overal wel goed verkrijgbaar maar je moet wel weten elke middelen je speciaal nodig hebt als je glas en/of spiegels verplaatst en monteert. 

Net zoals alles op onze website verkopen we ook hier geen B of C-merken maar alleen goede producten. Niemand heeft baat bij producten die het werk alleen maar moeilijker maken in plaats van makkelijker. En je wilt geen spullen die je na drie keer gebruiken weg moet gooien omdat er zaken afbreken of kapot gaan.

We hebben een selectie gemaakt van de meest voorkomende producten die je nodig zou hebben bij het verplaatsen en monteren van glas. De meest voor de hand liggende materialen zijn beschermingsmiddelen zoals handschoenen, tilmiddelen zoals glaszuigers en kitpistolen voor het aanbrengen van de beglazingskit.