Pauli+Sohn Flamea PLUS douchebeslag kopen

De Pauli+Sohn Flamea Plus-serie is een uitbreiding op de standaard Flamea-serie van het merk. Deze serie is speciaal ontworpen als douche glasmontagemateriaal en biedt dezelfde strakke vormen en moderne uitstraling als de originele Flamea-serie, maar met extra robuustheid om grotere en zwaardere deuren te dragen.

Net als de Flamea-serie is het materiaal van de Flamea Plus-serie van zeer goede kwaliteit en zorgvuldig afgewerkt. Deze serie is beschikbaar in verschillende kleuren, waardoor je gemakkelijk de perfecte match kunt vinden voor jouw badkamer.

De Flamea Plus-serie biedt een uitgebreidere selectie van kleuren en accessoires dan de standaard Flamea-serie, waardoor je meer keuze hebt bij het samenstellen van je glazen douchedeur of -wand.

Hoewel we niet alle artikelen kunnen weergeven die beschikbaar zijn in de Pauli+Sohn-folder, staan we altijd klaar om je te helpen. Als je een product hebt gezien in de folder van Pauli+Sohn dat niet op onze website staat, neem dan gerust contact met ons op. We kunnen de actuele beschikbaarheid voor je navragen en een prijs voor je afgeven.