Kapsalon

Spiegels voor je kapsalon

Ook spiegels voor een kapsalon kan je bij ons bestellen. De spiegels zijn van hoogwaardige kwaliteit en in verschillende modellen en afmetingen te bestellen. Onze glas configurator helpt je bij het samenstellen van je kapsalon spiegel op maat. Je kan kiezen uit verschillende modellen, randafwerkingen en afgeronde hoeken.

Hieronder zie je het assortiment spiegelglas voor een kappersspiegel welke je ook in de configurator voor een spiegel voor een kapsalon tegen komt. Op deze pagina heb je een goed overzicht wat de basisprijzen zijn van de glassoorten. Door op het het product te klikken kan je specifieke informatie raadplegen en de productie/levertijd zien.

 

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kan GlasBoertje komen meten of monteren?

Het inmeten en monteren kunnen we helaas niet aanbieden. Onze klanten doen dit zelf of hebben iemand in hun directe omgeving die dit kan doen. We zijn een webshop waar je allerhande maatwerk glas en aanverwante artikelen kan bestellen. En deze artikelen kunnen we bij je bezorgen of klaarleggen op verschillende locaties zodat je dit kan afhalen. We hebben geen monteurs in dienst die kunnen meten, plaatsen of technische ondersteuning kunnen bieden. Maar we kunnen je vanaf afstand wel goed adviseren over maatvoeringen en oplossingen bieden voor je maatwerk douchewand.

Hieronder zie je het assortiment gehard installatieglas wat gebruikt wordt voor douchewanden op maat. Op deze pagina heb je een goed overzicht wat de basisprijzen zijn van de glassoorten. Door op het product te klikken kan je specifieke informatie raadplegen en de productie/levertijd zien. En kom je er t...

Meer lezen