Neutrale spiegels

Normale heldere spiegel bestellen

Spiegels (verzilverd), heldere neutrale spiegels

Normale heldere spiegels kan je bij ons op maat bestellen. We kunnen deze leveren in 3, 4, 6 of 8 mm dikte, in verschillende modellen, afgeronde hoeken en diverse randafwerkingen. Deze heldere spiegels komen het best tot hun recht als functionele spiegel. Denk dan aan bijvoorbeeld een passpiegel in je slaapkamer of in de gang, een badkamerspiegel, (grote) wandspiegel of ter vervanging van een spiegel die in een lijst zit. Deze neutrale spiegelsoort is de meest gebruikte spiegel.

De spiegels van 4 en 6 mm dikte zijn ook leverbaar met een veiligheidsfolie aan de achterkant. Voor de volledigheid van de groep "neutrale heldere spiegels" hebben we ze hieronder erbij gezet. Maar als je een goed overzicht wilt hebben van alle leverbare veiligheidsspiegels verwijzen we je door naar de categorie "veiligheidsspiegels".

Onderstaande spiegels zijn op maat te configureren, naar jouw model/vorm en met je gewenste randafwerking. Bij het samenstellen van je spiegel hebben we nog extra opties waaronder de keuze van verschillende bevestigingsmaterialen of een spiegelverwarming. Onze spiegelconfigurator helpt je bij het samenstellen van je op maat gemaakte normale spiegel. Je kan kiezen uit verschillende modellen, randafwerkingen en eventueel afgeronde hoeken.

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina