Systeem 70

Ontdek ons veelzijdige glazen scheidingswand systeem "Systeem 70." Dit complete systeem is ideaal voor het creëren van moderne en functionele ruimtes, zowel in zakelijke omgevingen als thuis.

Met het "Systeem 70" kun je moeiteloos glazen scheidingswanden plaatsen in kantoren, winkels en andere ruimtes. De handige klikprofielen en U-profielen maken de installatie van glaspanelen snel en gemakkelijk.

Dit systeem wordt geleverd met hoogwaardig montagemateriaal, waardoor een stevige en stabiele constructie wordt gegarandeerd. De combinatie van functionaliteit en esthetiek maakt dit systeem tot een uitstekende keuze.

Je hebt de keuze uit verschillende afwerkingen, waaronder Geanodiseerd aluminium, rvs effect, matzwart Ral 9005 en zwart structuur Ral 9005. Zo kun je het systeem perfect afstemmen op jouw interieur en designvoorkeuren.

Met "Systeem 70" geef je jouw ruimtes een eigentijdse uitstraling en benut je optimaal het aanwezige licht. Het is een duurzame en moderne oplossing om ruimtes op een flexibele en esthetisch aantrekkelijke manier in te delen.