•   Maatwerk glas
  •   Bezorgen in NL / BE
  •   Ophalen mogelijk in NL

Glas montage materialen bestellen

Montage materialen

Op glasgebied zijn er ontzettend veel montagematerialen verkrijgbaar. Er zijn vele product catalogi van honderden pagina´s met allerhande klemmetjes, schroefjes, profielen, scharnieren, sloten, schuifdeursystemen, systeemwanden, ballustradeprofielen etc. etc. etc. te veel om op te noemen en ook zeker te veel om allemaal online te zetten. Door onze goede contacten met een aantal toeleveranciers en importeurs kunnen we de meeste montage materialen leveren. We zijn nog druk bezig het assortiment op de website aan te vullen. Neem gerust even contact op als je iets niet kan vinden. Er is een zeer grote kans dat we het wel kunnen leveren, mits gerenomeerde kwaliteitsmerken op het gebied van professionele (maatwerk) glas oplossingen.

NB. dit geldt NIET voor de merkspecifieke materialen die bijvoorbeeld worden gebruikt bij kant-en-klare douchedeuren van bijvoorbeeld Hüppe, Novellini, Sphinx etc. etc. Zij hebben eigen producten voor hun totaaloplossing. Die materialen zal je niet bij ons vinden maar bij henzelf moeten aanschaffen. TIP: informeer vóór de aankoop wat de beschikbaarheid van vervangingsmaterialen is na 5 jaar :-).

Bestel montage materialen van goede kwaliteit

We leveren alleen erkende kwaliteitsmerken en geen Chinese merkloze imitatie materialen of bouwmarkt oplossingen. Hierdoor denk je misschien dat sommige producten duur zijn. Maar geloof ons, je hebt er niets aan als je een douchedeur monteert waar de scharnieren over 2 jaar van kapot gaan en je kan geen vervangende scharnieren meer krijgen.

En deze vraag krijgen we wekelijks van klanten; "mijn douchedeurscharnier is afgebroken, kan ik een nieuwe bestellen?". Dit blijkt vaak een merkloos product te zijn of bouwmarkt materialen. Dit soort merkloze en goedkope montage materialen maken je erg blij bij de aanschaf, maar als achteraf blijkt dat je een nieuwe glasdeur moet bestellen vanwege de specifieke glas uitsparing dan baal je echt enorm van je besparingskeuze.

Gelukkig kunnen we ook regelmatig mensen blij maken die jaren geleden wel hebben gekozen voor kwaliteit en die zelfs na 12 jaar nog eenzelfde scharnier kunnen nabestellen die zonder problemen op hun bestaande deur past.

Glasbeslag

Minimal Price: 0,90 0.9

Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 341 beoordelingen