Glas voor buiten gebruik

Glas vind je niet alleen in huis maar ook daarbuiten vind je ook vaak glas als bijvoorbeeld een glazen tuintafelblad, tuinspiegel, afdak boven een deur of als glazen windscherm. De meeste glassoorten zijn geschikt voor buitentoepassing, er is echter 1 uitzondering. Er zijn namelijk speciale tuinspiegels voor buiten. Deze hebben geen zilverlaag aan de achterkant van de glasplaat maar hebben een metaal/chroomcoating die bovenop het glas ligt. Hierdoor kan je deze chroomspiegel ook in geharde uitvoering krijgen. Deze spiegels zijn uiterst geschikt voor buitensituaties en voldoen aan de nodige normen.

Ontdek de mogelijkheden van het gebruik van glas in jouw buitenruimtes en vind de perfecte oplossingen voor jouw buitenprojecten bij GlasBoertje.nl. Onze producten voor buiten bieden niet alleen duurzaamheid, maar verhogen ook de stijl en functionaliteit van jouw buitenruimtes. Ervaar de schoonheid van glas buiten met ons zorgvuldig samengestelde assortiment aan glasoplossingen voor buiten.

Kan GlasBoertje komen meten of monteren?

Het inmeten en monteren kunnen we helaas niet aanbieden. Onze klanten doen dit zelf of hebben iemand in hun directe omgeving die dit kan doen. We zijn een webshop waar je allerhande maatwerk glas en aanverwante artikelen kan bestellen. En deze artikelen kunnen we bij je bezorgen of klaarleggen op verschillende locaties zodat je dit kan afhalen. We hebben geen monteurs in dienst die kunnen meten, plaatsen of technische ondersteuning kunnen bieden. Maar we kunnen je vanaf afstand wel goed adviseren over maatvoeringen en oplossingen bieden voor je maatwerk douchewand.

Hieronder zie je het assortiment gehard installatieglas wat gebruikt wordt voor douchewanden op maat. Op deze pagina heb je een goed overzicht wat de basisprijzen zijn van de glassoorten. Door op het product te klikken kan je specifieke informatie raadplegen en de productie/l...

Meer lezen