Veiligheidsspiegels op maat bestellen

Veiligheidsspiegels op maat voor optimale bescherming

Wil je spiegels met extra veiligheid? Ontdek onze veiligheidsspiegels met een beschermende folie aan de achterkant of kies voor een geharde spiegel, allemaal op maat gemaakt volgens jouw wensen. Het gemakkelijkste is dat je deze veiligheidsspiegels zelf online kunt samenstellen en direct kunt bestellen.

Veiligheidsspiegels zijn essentieel in situaties waar bij glasbreuk het risico op persoonlijk letsel met zich meebrengt. Denk aan hoge spiegels, spiegelwanden in sportscholen, of passpiegels in winkels. In het geval van een onverhoopte breuk wil je voorkomen dat scherven van het spiegelglas naar beneden vallen. Spiegelglas is van nature al scherp, maar door het dunne metaallaagje aan de achterkant van de spiegel kan het glas zelfs nog scherper worden bij breuk. Dit kan leiden tot gevaarlijke snijwonden. Met onze veiligheidsspiegels ben je verzekerd van een veilige en beschermende oplossing voor deze situaties.

 

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Welke veiligheidsspiegel kies ik?

De spiegels met een veiligheidsfolie gebruik je voor binnensituaties. Deze spiegelsoort heeft een folie aan de achterkant en zorgt ervoor dat er bij glasbreuk geen stukken spiegelglas naar beneden vallen maar dat dit aan elkaar blijft zitten. Als je kiest voor een spiegel met veiligheidsfolie kies dan bij voorkeur voor de 6 mm dikke spiegel. Tenzij je echt niet anders kan vanwege bijv. het gewicht van de spiegel.
Spiegels met een veiligheidsfolie zijn te krijgen in de neutrale kleur (standaard spiegel), grijze spiegel en de bronzen spiegel.

De geharde spiegels kan je zowel binnen als buiten gebruiken. Maar houdt er wel rekening mee dat je deze soort altijd in een frame plaatst. Bij deze spiegelsoort zit er geen zilverlaagje aan de achterkant maar een chroomcoating aan de voorkant. Deze kan bij bepaald lichtval ...

Meer lezen