Beloopbaar glas

Beloopbaar glas bestellen

Beloopbaar glas is speciaal samengesteld glas dat je kan gebruiken als glazen doorkijk vloer. Hierdoor kan je bijvoorbeeld natuurlijk licht in de kelder krijgen of ruimtes die geen ramen hebben kunnen worden aangelicht vanuit de verdieping erboven.

Beloopbaar glas is leverbaar in verschillende samenstellingen en soorten glas. met name de overspanningen (breedte en lengte) spelen hierbij een grote rol. Glasplaten zijn er vanaf 25 mm dik (62,5 kg per m2) en kunnen tot wel 49 mm dik worden gemaakt en wegen dan maar liefst 122,5 kg per m2. Je kan het formaat van het glas beperken door de opening enigszins te beperken wat betreft vrije overspanning. En dan kan je uit de voeten met een dunnere glassamenstelling.

Het bepalen van de juiste glasdikte zou je kunnen laten berekenen door een constructeur. Er is ook wel een tabel maar die is alleen ter indicatie en op eigen risico te gebruiken. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld als u alleen op basis van deze tabel uw keus maakt voor het soort glas.

De tabel en de glassoorten zullen we later op de website toevoegen. Voor nu kunt u gebruiken maken van ons contactformulier om een offerte op te vragen.

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina