Spiegelprofiel

Spiegelprofiel kopen voor een spiegelwand

Een spiegelprofiel wordt bij voorkeur gebruikt voor de montage van een spiegelwand voor o.a. een thuisgym, sportschool of dans/balletstudio. Hiermee kan je een mooie en grote spiegelwand realiseren met een strakke uitstraling. Het grote voordeel van een spiegelprofiel is dat je de spiegels later eenvoudig weg kan halen of verplaatsen als dat nodig is.

In een spiegelprofiel gebruik je een 6 mm spiegel met veiligheidsfolie. Andere spiegels zijn niet geschikt voor dit spiegelprofiel.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Montage van een spiegelprofiel

Het spiegelprofiel schroef je eenvoudig op de muur; één spiegelprofiel aan de onderkant en één spiegelprofiel aan de bovenkant. Vervolgens steek je de spiegel schuin in het bovenste spiegelprofiel en laat je de spiegel in het onderste spiegelprofiel zakken. In het onderste spiegelprofiel zitten houten vulblokjes waar de spiegel op rust. Hierdoor blijft de spiegel in het bovenste spiegelprofiel zitten en zakt er niet uit. De ruimte tussen de wand en spiegel is ca. 4 mm. Daarvoor leveren wij rolletjes glasband. Dit glasband kan je achter de spiegel plakken zodat de spiegel meer stevigheid krijgt en niet doorbuigt als je er tegenaan zou leunen of duwen.

 

Voordelen van een spiegelprofiel

  • Besche...
Meer lezen