Spiegelprofiel

Spiegelprofielen kopen voor een spiegelwand

Een spiegelprofiel gebruikt bij voorkeur voor de montage van een spiegelwand voor o.a. een thuisgym, sportschool of dans/balletstudio. Hiermee kan je een mooie en grote spiegelwand realiseren met een strakke uitstraling. En het grote voordeel van een spiegelprofiel is dat je de spiegels later eenvoudig weg kan halen of verplaatsen als dat nodig is.

In een spiegelprofiel gebruik je een 6 mm spiegel met veiligheidsfolie. Andere spiegels zijn niet geschikt voor dit profiel.

Het profiel schroef je eenvoudig op de muur; één profiel aan de onderkant en één profiel aan de bovenkant. Vervolgens steek je het profiel schuin in het bovenste profiel en laat je de spiegel in het onderste profiel zakken. In het onderste profiel zitten houten vulblokjes waar de spiegel op rust. Hierdoor blijft de spiegel in het bovenste profiel zitten en zakt er niet uit. De ruimte tussen de wand en spiegel is ca. 4 mm. Daarvoor leveren wij rolletjes glasband. Dit glasband kan je achter de spiegel plakken zodat de spiegel meer stevigheid krijgt en niet doorbuigt als je er tegenaan zou leunen of duwen.

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren