•   Maatwerk glas
  •   Bezorgen in NL / BE
  •   Ophalen mogelijk in NL

Assortiment maatwerk draadglas

Draadglas op maat

Ook draadglas kan je bij ons bestellen. Draadglas is er in een een beperkt aantal varianten. Van origine heeft dit glas beperkte brand/rookwerende eigenschappen. Bij brand springt het glas kapot vanwege de hitte, maar de staaldraadjes zorgen ervoor dat het glas aan elkaar blijft zitten. Hierdoor wordt een groot deel van de rook tegen gehouden.

Vaak wordt gedacht dat dit erg sterk glas is maar dat is juist niet het geval. De draad in het glas zorgt voor een onderbreking van de glasdikte en is daardoor juist minder sterk. En als er een gat in ontstaat dan breekt de staaldraad door en zorgt voor scherpe punten in de opening van het glas. Onze glas configurator helpt je bij het samenstellen van je draadglas op maat. Je kan kiezen uit verschillende modellen en afgeronde hoeken. Slijpen van dit glas is helaas niet mogelijk omdat de staaldraden de slijpschijven beschadigen.

stel nu je draadglas samen

 

Draadglas kopen? Dit leveren wij!

Hieronder zie je het assortiment draadglas welke je ook in de draadglas configurator tegen komt. Op deze pagina heb je een goed overzicht wat de basisprijzen zijn van de glassoorten. Door op het het product te klikken kan je specifieke informatie raadplegen en de productie/levertijd zien.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Draadglas

Minimal Price: 88,75 88.75

Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 341 beoordelingen