Acties

Bij GlasBoertje hebben we maandelijks verschillende artikelen afgeprijsd. Daarnaast hebben we ook nog scherpgeprijsde verschillende artikelen die bijvoorbeeld uit het assortinment gaan, retour zijn gestuurd door klanten en niet meer als nieuw verkocht kunnen worden en producten met een lichte beschadiging.

De assortimentsproducten die we maandelijks afprijzen staan in de categorie "lopende acties". Op deze manier kan je eenvoudig alle afgeprijsde artikelen vinden en bestellen. Dat scheelt een heleboel onnodig gezoek op onze website.

De OP=OP artikelen zijn producten die we beperkt op voorraad hebben waarbij de naam het al zegt: OP = OP. Je moet bij maatwerk producten dan denken aan een een spiegel met een beschadigd hoekje of randje, een glasplaat met een klein krasje erop of maatwerk glas waarbij de maat teveel afweek van hetgeen de klant besteld had.
Bij de niet-maatwerk artikelen zijn dit artikelen die retour zijn gestuurd door een klant en niet meer als nieuw verkocht kunnen worden, laatste stuks artikelen van producten die uit het assortiment gaan of artikelen die we tijdelijk in het assortiment hebben, tot ze op zijn.