Spiegels

Maatwerk spiegels, spiegelmontagematerialen en spiegel accessoires bestellen

Spiegels en aanverwante artikelen bestel je bij GlasBoertje.nl. De producten zijn zorgvuldig gekozen zodat je een mooie spiegel kan samenstellen, eventueel aangevuld met stevige montagematerialen en/of een deugdelijke spiegelverwarming. Samenstellen van een totale spiegel kan je doen met de configurator. Deze vind je door naar een spiegelproduct te gaan en te klikken op de knop "stel samen".

Uiteraard kan je ook alleen de losse onderdelen bestellen. We hebben de verschillende soorten spiegels, spiegelmontagematerialen en spiegelaccessoires onderverdeeld in duidelijke groepen. Hierdoor kan je snel vinden wat je nodig hebt. Klik op één van de onderstaande categorieën om de beschikbare producten te bekijken en om deze te bestellen.

Met onze spiegelsoorten en montagematerialen kan je mooie spiegels configureren voor gebruik in je interieur en badkamer. Of het nou ronde spiegels zijn met een blinde montageset of een spiegelwand voor een thuisgym die gemonteerd is met een spiegelprofiel, je kan zowat alles bestellen wat je nodig hebt op spiegelgebied. 

De materialen die wij aanbieden zijn van hoge kwaliteit en passen goed in de hedendaagse interieurs en badkamers. Zo zijn de verwarmingen, blinde montagesets en spiegeltapes geschikt voor vochtige ruimtes. De spiegels kunnen we leveren in verschillende kleuren, modellen, met verschillende randafwerkingen en afgeronde hoeken als meeroptie.