•   Maatwerk glas
  •   Bezorgen in NL / BE
  •   Ophalen mogelijk in NL

Tuinspiegel bestellen op maat

Tuinspiegel bestellen op maat

Ook buitenspiegels voor je tuin kan je bij ons bestellen. Een spiegel in de tuin geeft een ruimtelijk effect, het maakt je tuin optisch groter. Je kan niet elke spiegel zomaar buiten gebruiken (kan natuurlijk wel maar de vraag is hoe lang de zilverlaag het buiten volhoudt). Een normale spiegel heeft een zilverlaag achter op een heldere glasplaat en deze zilverlaag is geschikt voor binnengebruik. Bij langdurig buitengebruik zoek je toch een andere soort spiegel.

SGG Mirastar is een glassoort waar een chroom coating op is aangebracht. Deze metaallaag is vochtbestendig en is uitermate geschikt om buiten te gebruiken. Wel een puntje om rekening mee te houden; de spiegellaag is geen dichte zilverlaag waardoor je er bij bepaalde licht omstandigheden beperkt doorheen kijken. Belangrijk om rekening mee te houden bij de montage. Je kan deze niet zomaar tegen een schutting aan verlijmen want dan zie je de lijm door het glas heen. Het beste monteer je deze glassoort in een soort sponning of kader. Onze glas configurator helpt je bij het samenstellen van je maatwerk tuinspiegel. Je kan kiezen uit verschillende modellen en randafwerkingen.

stel nu je tuinspiegel op maat samen

 

Hardglazen tuinspiegel kopen? Dit leveren wij!

Hieronder zie je het assortiment tuinspiegels welke je ook in de tuinspiegel configurator tegen komt. Op deze pagina heb je een goed overzicht wat de basisprijzen zijn van de glassoorten. Door op het het product te klikken kan je specifieke informatie raadplegen en de productie/levertijd zien.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Tuinspiegel

Minimal Price: 197,65 197.65

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 329 beoordelingen