•   Maatwerk glas
  •   Bezorgen in NL / BE
  •   Ophalen mogelijk in NL

Annulering en retourzending

Annulering

Als consument heb je recht op een herroeping van je geplaatste order(s). Wij willen je er expliciet op wijzen dat al onze glasartikelen maatwerkproducten zijn en dat deze zijn uitgesloten van herroeping. Dit geldt ook voor de glasartikelen die wij als standaard afmetingen en producten op de website hebben vermeld zoals de LED-spiegels en de douchedeuren. Deze producten zijn gebaseerd op standaard afmetingen die in de markt vaker voorkomen, maar zijn dus géén voorraadartikelen maar maatwerkproducten. Ook atikelen die onderdeel uitmaken van bijvoorbeeld een samengestelde douchedeur en/of spiegel kunnen niet worden geretourneerd, daar deze onderdeel uitmaken van het totale maatwerk glasartikel. Bij een herroeping is de opgaaf van een reden niet verplicht, maar wij stellen het wel op prijs als wij te weten krijgen waarom u over bent gegaan tot herroeping van uw bestelling (meer informatie over de uitsluitingen van herroeping vind je in art. 10 van onze Algemene Voorwaarden)

De volgende artikelen vallen onder de herroeping:

  1. Los bestelde accessoires (zoals spiegelverwarming, klemmen etc.)
  2. Los bestelde montagematerialen (zoals bevestigingssets, kit, tape etc.) 
  3. Onderhoudsmidden (zoals glascleaner, anti kalk coating etc.)
  4. Los besteld deurbeslag (zoals scharnieren, deurgrepen, deurkrukken etc.)

Als je gebruik wilt maken van je herroepingsrecht verzoeken wij om het herroepingsformulier te gebruiken die als bijlage is toegevoegd aan onze Algemene Voorwaarden. Je kunt deze ook hier downloaden.
Wanneer je de order annuleert als deze nog niet is geleverd (of de goederen niet onderweg zijn naar je) zullen wij binnen 14 dagen na de ontbinding van de overeenkomst overgaan tot het terugbetalen van het door jouw betaalde bedrag van deze artikelen.
Als je de herroeping doet voordat de levering heeft plaatsgevonden hoef je uiteraard geen goederen retour te sturen. Zijn de artikelen al wel onderweg naar je of heb je deze inmiddels ontvangen, lees dan hieronder het stuk over retourzending.

 

Retourzending

Er is een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt, onbeschadigd en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor je eigen rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kan je gebruik maken van het retourformulier. 

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (alleen als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Voor de retourzending vragen wij je het volgende formulier te gebruiken en deze volledig in te vullen: retourformulier

 

Voor de rechten en plichten omtrent de herroeping en retourzending verwijzen wij je door naar artikel 6 t/m 10 in onze Algemene Voorwaarden.

Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 341 beoordelingen