Spiegelprofielen

Spiegelprofielen voor spiegelwanden

Spiegelprofielen worden gebruikt voor de montage van 6 mm dikke spiegels met een veiligheidsfolie aan de achterkant. Deze profielen zijn ideaal voor het maken van spiegelwanden in sportscholen, dansstudio's en de thuisgym. Je kan deze profielen eenvoudig op maat zagen met een ijzerzaagje, aan de wand vastschroeven en de spiegels erin plaatsen.

Het grote voordeel is dat je de spiegels en profielen later eenvoudig weg kan halen of verplaatsen als dit nodig mocht zijn. In tegenstelling tot het lijmen op de muur, is je spiegel na enkele jaren nog iets waard als je zou gaan verhuizen of verbouwen. Als je het lijmt op de wand kan je het later niet meer weghalen en zal je het eraf moeten breken. Het is duidelijk dat je spiegel dan geen restwaarde meer heeft en onbruikbaar is...

De profielen worden in hele lengtes van 5 meter geleverd, inclusief eindkapjes, beglazingsband en vulblokjes. Schroeven en pluggen leveren we niet mee. Elke wand en situatie vergt andere montagematerialen. Wij kunnen niet inschatten of je een gipswand, betonwand, gipsplaten etc. etc. hebt. Je zal zelf de juiste montageschroeven moeten kopen voor jouw specifieke situatie.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina