Wie zijn onze klanten?

Aan wie levert GlasBoertje.nl?

Omdat maatwerk glasproducten veelzijdig kunnen worden toegepast hebben wij ook een brede klantenkring. Of het nou gaat om een planchetje of een maatwerk douchedeur voor een particulier, een spiegelwand van 14 meter voor een dans- en fitnessstudio, spiegels voor een kapsalon of gehard veiligheids glas voor een interieurbouwer, GlasBoertje levert het allemaal en aan iedereen !

 

Bedrijfsaankopen voor eigen gebruik

GlasBoertje levert glas, spiegels en aanverwante artikelen aan zakelijke eindgebruikers. Je moet hierbij denken aan sportscholen, fitness studio's, dansscholen en kapsalons. Maar zo leveren we ook preventieschermen voor balies en vergaderruimtes aan kantoren en autobedrijven.

 

Bedrijfsaankopen voor verdere verwerking

We leveren ook glas, spiegels en montagematerialen aan bedrijven die dit nog gaan verwerken in bijvoorbeeld tussenwanden voor kantoren, deuren, serres, interieurspiegels, douchedeuren- en wanden in badkamers. Je moet dan denken aan interieurbouwers- en inrichters, stand bouwers, badkamerzaken en/of installatiebedrijven, klusbedrijven etc.

 

Consumenten aankopen

En er zijn natuurlijk ook veel consumenten die glas en spiegels nodig hebben voor allerhande klusjes en projectjes. Of het nou gaat om een glazen tafelblad, een spiegeltje voor de wc, glazen legplankjes in de badkamer of toilet. Het maakt allemaal niets uit. GlasBoertje levert dit netjes bij de klanten thuis. Of er kan worden gekozen om dit op te halen om de verzendkosten te besparen.