Wie zijn onze klanten?

Bij GlasBoertje.nl geloven we in het leveren van kwaliteitsproducten en uitstekende service aan al onze klanten. Daarom bedienen wij verschillende klantgroepen, waaronder:

Consumenten

Voor consumenten bieden wij een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten die perfect aansluiten bij de persoonlijke behoeften en stijl. Of je nu op zoek bent naar glasbeslag voor je eigen project of een badkameraccessoire wilt toevoegen, bij ons vind je altijd wat je zoekt. We streven ernaar om je winkelervaring bij ons zo plezierig en probleemloos mogelijk te maken.

 

B2B Eindgebruikers

Voor onze zakelijke klanten die de producten zelf gebruiken (zoals hotels, sportscholen, kantoren, sauna's etc.) bieden wij een breed scala aan producten van topkwaliteit. Of het nu gaat om glazen deuren, douchewanden of ander glasbeslag, wij begrijpen dat je projecten aan hoge normen moeten voldoen. Daarom leveren wij producten die niet alleen duurzaam zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Wij zijn jouw betrouwbare partner voor al uw zakelijke glasbehoeften.

 

B2B Wederverkopers

Voor onze B2B-wederverkopers (zoals bouwbedrijven, aannemers en architecten) bieden wij een uitgebreid assortiment hoogwaardige producten die je kunt toevoegen aan je eigen assortiment. Als reseller kun je rekenen op gunstige voorwaarden en ondersteuning om je bedrijf te laten groeien. Ons team staat klaar om je te helpen met productinformatie, bestellingen en eventuele vragen die je hebt. Samen kunnen we een winnende samenwerking opbouwen.

 

Ongeacht tot welke klantengroep u behoort, iedereen kan rekenen op GlasBoertje.nl voor hoogwaardige producten en uitstekende service. We kijken ernaar uit om met je samen te werken en jouw verwachtingen te overtreffen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of voor persoonlijk advies.