Isolatieglas

Isolatieglas bestellen

Isolatieglas vormt de kern van al onze glasproducten met isolerende eigenschappen. Bij GlasBoertje onderscheiden we twee hoofdcategorieën: dubbel glas en triple glas. Hoewel we momenteel nog geen triple glas aanbieden op onze website, zal dit in de loop van 2023 worden toegevoegd.

Binnen deze categorieën vind je een uitgebreide selectie aan specifieke glasvarianten, zoals geluidswerend glas, zonwerend glas en HR++ glas. Elk van deze opties is ontworpen om aan verschillende behoeften te voldoen en biedt unieke voordelen.

Wil je een rustige en serene omgeving creëren met geluidswerend glas? Of ben je op zoek naar glas dat de warmte buiten houdt en een aangename temperatuur binnenshuis behoudt, zoals zonwerend glas? Misschien is HR++ glas precies wat je zoekt vanwege de uitstekende isolatie-eigenschappen.

Bij GlasBoertje streven we ernaar om je een gevarieerd assortiment te bieden, zodat je gemakkelijk het juiste isolatieglas voor jouw specifieke behoeften kunt vinden. Plaats vandaag nog je bestelling en geniet van het comfort, de energiebesparing en de geluidsreductie die isolatieglas te bieden heeft!