Complete series douchebeslag

Op deze pagina vind je de nodige scharnieren, klemmen, stabilisatorstangen en accessoires voor douchedeuren- en wanden, gesorteerd per merk en serie. De afbeeldingen van de series die hieronder staan hebben verschillende kleuren. Kies hieronder het model wat je het meest aanspreekt en klik op die serie. Vanuit daar krijg je de opties voor de verschillende kleuren zoals chroom, matchroom, matzwart en bij sommige series ook glanzend goud.

Wij werken met name met de merken Pauli+Sohn, Assa Abloy Stremler, Bohle en CBM. Dit zijn kwaliteitsmerken met een mooi en compleet assortiment. Helaas zijn de verkoopprijzen van deze kwaliteitsmerken wel wat hoger maar dat is een bewuste keus. Wij kiezen er heel bewust voor om goede kwaliteit te verkopen. Want wij verkopen liever iets zonder zorgen en met de garantie dat dit goed is. In plaats van twijfel te zijn of de producten de garantieperiode wel door komen. Je koopt een douchedeur of douchewand niet voor 2 jaar maar voor minimaal 5 tot 10 jaar. Daar zijn goede en degelijke materialen de basis in.
Het grote voordeel van het gebruik van gerenommeerde merken is ook dat de meeste onderdelen na jaren nog te krijgen zijn. En dat heb je met de China importscharnieren van 3 tientjes niet. Als deze na 2 jaar afbreken of het chroom springt eraf, dan heb je pech. De verkrijgbaarheid van onderdelen is dan echt een probleem. Bedenk daarom goed als je iets koopt voor de lange termijn gebruik: ga ik dat redden met merkloze scharnieren of geef ik nu liever iets meer uit dat het goed is en blijft...

Zoek je een product dat er niet bij staat? Neem dan contact met ons op, dan helpen wij je hier verder mee.