Plakspiegel op maat bestellen!

Plakspiegel op maat kopen!

Een plakspiegel op maat kan je simpel samenstellen en bestellen met onze plakspiegelconfigurator. Je wordt geadviseerd tijdens het samenstellen van je plakspiegel op maat. Je kan verschillende modellen kiezen, gewenste afmetingen invoeren en verschillende soorten en dikte spiegels kiezen. Vervolgens stel je deze samen door je een rand- en hoekafwerking te selecteren. Onze configurator helpt je hierbij, deze laat alleen producten en combinaties zien die je technisch gezien kan combineren.

 

ronde-spiegels-op-maat-badkamer-glasboertje

Bestel een plakspiegel op maat

Een plakspiegel op maat kan je helemaal afstemmen op jouw wensen! Een plakspiegel is eigenlijk gewoon een standaard spiegel die je monteert met spiegeltape of lijm. Het beste configureer je een standaard spiegel van 4 mm dikte en kies je bij de montagematerialen voor spiegeltape of spiegellijm. Op deze manier kan je eenvoudig een plakspiegel op maat kopen. Of het nou gaat om een ronde plakspiegel of een plakspiegel voor een deur.

In de online plakspiegel configurator kan je kiezen voor verschillende modellen, randafwerkingen, afgeronde hoeken, div. kleuren spiegels en dikte. Ook kan je een gewenste bevestigingsmethode kiezen.

Gekleurde plakspiegels op maat

Er zijn verschillende kleuren plakspiegels leverbaar. De meest gekozen kleur is standaard spiegel; deze noemen we "verzilverde spiegels". Deze hebben een normale zilverlaag aan de achterkant op normaal helder glas. Hierdoor heb je een mooi helder en neuetraal spiegelbeeld.

Als je wilt dat je plakspiegel iets minder moet opvallen dan zijn er nog gekleurde spiegels. Deze kan je bestellen in brons en grijs, allebei zijn ze leverbaar in 4 of 6 mm dikte. Bij deze gekleurde spiegels zit de zilverlaag achterop getint glas. Hoe dikker het glas, hoe meer pigment erin zit. Oftewel, een grijze spiegel van 6 mm dikte is donkerder van kleur dan een 4 mm dikke spiegel.

Veiligheidsspiegels op maat

In sommige gevallen heb je wat meer zekerheid en veiligheid nodig, hiervoor zijn er veiligheidsspiegels; dit zijn spiegels met een veiligheidsfolie aan de achterkant.

De spiegels in 4 en 6 mm dikte kunnen we leveren met een veiligheidsfolie aan de achterkant. Deze zorgt ervoor dat er geen stukken glas naar beneden vallen als de spiegel stuk zou gaan. Met een veiligheidsfolie ben je wel wat beperkt in de montage mogelijkheden. Op de veiligheidsfolie kan je bijvoorbeeld geen spiegeltape gebruiken. Deze tape hecht niet goed genoeg aan de folie. Je kan deze dan ook alleen monteren met spiegellijm.

Hoe werkt het bestellen van een plakspiegel op maat?

Klik op de "samenstellen" button om jouw plakspiegel met de online configurator aan te passen. De configurator toont mogelijke combinaties van spiegels en montagematerialen. Foutieve combinaties zijn geblokkeerd, dus je kunt geen vergissingen maken. We controleren ook nog eens jouw bestelling om er zeker van te zijn dat de gekozen combinatie logisch is. De levertijd varieert, maar meestal wordt de spiegel binnen 5 - 12 werkdagen geleverd. We houden je op de hoogte via e-mail gedurende het hele proces, inclusief productie en levering.

We hebben een speciale pagina waar wat meer informatie staat over het leveren en afhalen van je bestelling.

Ik wil graag meer weten over plakspiegels op maat ! Wat nu ?

Hieronder hebben we een aantal "meest gestelde vragen" staan die antwoord geven op zaken die specifiek gericht zijn op deze productgroep. Voor jouw gemak hebben we er ook enkele veelgestelde vragen over algemene zaken neergezet, zoals over het verpakken, de levertijd en de bezorgkosten. En mis je toch nog antwoorden op je vragen? Neem dan gerust even contact met ons op ! Dat kan met de chat functie rechtsonder in beeld, ons contactformulier of bel ons even op nummer 073 - 822 38 66.