Plakspiegel op maat bestellen!

Plakspiegel op maat kopen!

Een plakspiegel op maat kan je simpel samenstellen en bestellen met onze plakspiegelconfigurator. Je wordt geadviseerd tijdens het samenstellen van je plakspiegel op maat. Je kan verschillende modellen kiezen, gewenste afmetingen invoeren en verschillende soorten en dikte spiegels kiezen. Vervolgens stel je deze samen door je een rand- en hoekafwerking te selecteren. Onze configurator helpt je hierbij, deze laat alleen producten en combinaties zien die je technisch gezien kan combineren.

Product impressies

Producten

Bestel een plakspiegel op maat

Een plakspiegel op maat kan je helemaal afstemmen op jouw wensen! Een plakspiegel is eigenlijk gewoon een standaard spiegel die je monteert met spiegeltape of lijm. Het beste configureer je een standaard spiegel van 4 mm dikte en kies je bij de montagematerialen voor spiegeltape of spiegellijm. Op deze manier kan je eenvoudig een plakspiegel op maat kopen. Of het nou gaat om een ronde plakspiegel of een plakspiegel voor een deur.

In de online plakspiegel configurator kan je kiezen voor verschillende modellen, randafwerkingen, afgeronde hoeken, div. kleuren spiegels en dikte. Ook kan je een gewenste bevestigingsmethode kiezen.

Gekleurde plakspiegels op maat

Er zijn verschillende kleuren plakspiegels leverbaar. De meest gekozen kleur is standaard spiegel; deze noemen we "verzilverde spiegels". Deze hebben een normale zilverlaag aan de achterkant op normaal helder glas. Hierdoor heb je een mooi helder en neuetraal spiegelbeeld.

Als je wilt dat je plakspiegel iets minder moet opvallen dan zijn er nog gekleurde spiegels. Deze kan je bestellen in brons en grijs, allebei zijn ze leverbaar in 4 of 6 mm dikte. Bij deze gekleurde spiegels zit de zilverlaag achterop getint glas. Hoe dikker het glas, hoe meer pigment erin zit. Oftewel, een grijze spiegel van 6 mm dikte is donkerder van kleur dan een 4 mm dikke spiegel.

Veiligheids plakspiegels op maat

In sommige gevallen heb je wat meer zekerheid en veiligheid nodig, hiervoor zijn er veiligheidsspiegels; dit zijn spiegels met een veiligheidsfolie aan de achterkant.

De spiegels in 4 en 6 mm dikte kunnen we leveren met een veiligheidsfolie aan de achterkant. Deze zorgt ervoor dat er geen stukken glas naar beneden vallen als de spiegel stuk zou gaan. Met een veiligheidsfolie ben je wel wat beperkt in de montage mogelijkheden. Op de veiligheidsfolie kan je bijvoorbeeld geen spiegeltape gebruiken. Deze tape hecht niet goed genoeg aan de folie. Je kan deze dan ook alleen monteren met spiegellijm.

Hoe werkt het bestellen van een plakspiegel op maat?

Klik op de button "samenstellen" om je plakspiegel samen te stellen via de online configurator. Deze helpt je bij het maken van je keuze door bepaalde combinaties van spiegel met montagematerialen etc. te laten zien. Combinaties die niet kunnen worden gemaakt worden automatisch geblokkeerd. Hierdoor kan je geen fouten maken. Als we de bestelling hebben gehad, controleren we deze ook altijd nog extra of de gekozen combinatie logisch is. Op deze manier kom je later nooit voor verrassingen te staan. De levertijd is afhankelijk van spiegelsoort, bewerking, model etc. maar je kan er vanuit gaan dat in de meeste gevallen de spiegel geleverd kan worden binnen 5 - 12 werkdagen.

We houden je goed op de hoogte in de tijd dat je in afwachting bent van de levering, je ontvangt een mail wanneer de bestelling in productie is gegaan, op welke dag de levering gaat plaatsvinden en twee werkdagen voor de levering ontvang je ook nog een tijdsindicatie van de levering per mail.

We hebben een speciale pagina waar wat meer informatie staat over het leveren en afhalen van je bestelling.

Ik wil graag meer weten over plakspiegels op maat ! Wat nu ?

Hieronder hebben we een aantal "meest gestelde vragen" staan die antwoord geven op zaken die specifiek gericht zijn op deze productgroep. Voor jouw gemak hebben we er ook enkele veelgestelde vragen over algemene zaken neergezet, zoals over het verpakken, de levertijd en de bezorgkosten. En mis je toch nog antwoorden op je vragen? Neem dan gerust even contact met ons op ! Dat kan met de chat functie rechtsonder in beeld, ons contactformulier of bel ons even op nummer 073 - 822 38 66.

FAQ
Welke dikte plakspiegel zal ik bestellen?
De dikte van de plakspiegel bepaal je aan de hand van het formaat en waar je deze op gaat monteren. Meestal voldoet een 4 mm dikke spiegel wel als plakspiegel. Een spiegeltje van bijvoorbeeld 400 x 1200 mm (40 x 120 cm) die je aan een kastdeur wilt plakken kan je in 4 m dikte bestellen. Je wilt het gewicht tenslotte zo laag mogelijk houden zodat de deur er niet teveel onder lijdt. Bij grotere spiegels (groter dan 1000 x 2000 mm) ga je naar 6 mm toe. De configurator helpt je hier wel bij, die laat alleen zien wat er technisch mogelijk is om te leveren in bepaalde diktes.