Kan ik de bestelling van maatwerk glas en/of spiegels aanpassen?

Helaas is het niet mogelijk om wijzigingen aan te brengen aan je bestelling nadat deze in productie is gegaan. Zodra je bestelling bevestigd is en ons productieproces gestart is, worden alle details nauwkeurig verwerkt om ervoor te zorgen dat jouw product met de grootste zorg wordt vervaardigd.

Ons productieproces is efficiënt ingericht, waarbij meerdere klantbestellingen worden gecombineerd tot één productieorder. Hierdoor kunnen we een snelle levering en optimale kwaliteit garanderen. Het gevolg is echter dat aanpassingen aan jouw specifieke bestelling na de start van de productie technisch gezien niet meer mogelijk zijn.

Wij raden je daarom ten zeerste aan om je bestelling zorgvuldig te controleren voordat je deze definitief plaatst. Controleer de maatvoeringen, specificaties en andere details om er zeker van te zijn dat alles naar wens is.

Mocht je toch nog vragen hebben over je bestelling of het productieproces, staan onze klantenservicemedewerkers altijd klaar om je te helpen. Dank voor je begrip en vertrouwen in ons. We kijken ernaar uit om je binnenkort jouw bestelling te bezorgen en hopen dat je tevreden zult zijn met je aankoop.