Speciaal glas

Speciaal glas bestellen

De term "speciaal glas" is een ruim begrip en op het eerste oog is niet echt duidelijk wat we hiermee bedoelen. Met "speciaal glas" bedoelen we glasproducten die een hele specifieke toepassing kennen zoals beloopbaar glas en geluidswerend glas. En om ervoor te zorgen dat deze producten niet ergens los in een eigen hoofdgroep staan hebben we ze hier bij elkaar gezet voor je.

 

Beloopbaar glas

Beloopbaar glas wordt gebruikt om een doorzicht verbinding tussen verdiepingen te realiseren. Dit glas is sterk genoeg om over heen te lopen. Door beloopbaar glas te gebruiken kan je ervoor zorgen dat je ruimtes die boven elkaar liggen met elkaar verbindt. Hierdoor kan je wellicht ook daglicht krijgen in ruimtes die geen ramen in de gevels hebben.

Geluidswerend glas

Geluidswerend glas wordt gebruikt in situaties waar je het geluidsniveau wilt terugbrengen. Je moet dan denken aan bijvoorbeeld scheidingswanden in kantoren en een gescheiden werkruimte in huis. Hierbij kan je niet alleen het geluid buiten de ruimte houden waar je zit, maar je kan ook voorkomen dat het geluid de ruimte verlaat. Dat is wel zo fijn als je thuis werkt en kinderen in de buurt hebt. Of wanneer je in een kantoortuin een vergaderruimte creëert waarbij je wil voorkomen dat de informatie de vergaderrumte verl...

Meer lezen