•   Maatwerk glas
  •   Bezorgen in NL / BE
  •   Ophalen mogelijk in NL

Glazen planchet voor de badkamer

Glazen planchets op maat

Ook glazen planchets kan je bij ons op maat bestellen bestellen. Altijd handig wanneer je niet uit de voeten kan met de standaard afmetingen glasplanchets. Het glas wordt op jouw wensen op maat gemaakt, geslepen en daarna gehard. Het harden is noodzakelijk om een stevig badkamer glas planchet te maken. Door het harden wordt het glas 4 tot 5 keer sterker dan ongehard glas. Hierdoor kan je er genoeg spulletjes opzetten en kan je de glasplaat stevig aan de glasklemmen vastmaken. Onze glas configurator helpt je bij het samenstellen van je glazen planchet op maat. Je kan kiezen uit verschillende modellen, randafwerkingen en afgeronde hoeken.

Er zijn meerdere vormen, glassoorten, dikten en kleuren verkrijgbaar voor je badkamer planchet van glas. Je kan kiezen uit helder of gekleurd glas in de dikte van 4 tot en met 12 mm. Dikker glas is ook leverbaar maar dat heeft niet zoveel toegevoegde waarde. De bijbehorende montage materialen zijn beperkt tot een bepaalde glasdikte. Let hierop als je je product gaat samenstellen.

stel nu je glazen planchet samen

 

Maatwerk glazen planchet kopen? Dit leveren wij!

Hieronder zie je het assortiment glas voor een maatwerk planchet, welke je ook in de Glazen planchet configurator tegen komt. Op deze pagina heb je een goed overzicht wat de basisprijzen zijn van de glassoorten. Door op het het product te klikken kan je specifieke informatie raadplegen en de productie/levertijd zien.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-20 of 32

Page:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-20 of 32

Page:
  1. 1
  2. 2
Planchet

Minimal Price: 60,25 60.25

Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 341 beoordelingen